Antti Nummi, YTM, on nimitetty Korkia Consultingin Executive Consultantiksi. Hänen ydinosaamisalueitaan ovat strategian ja liiketoiminnan kehittäminen, erityisesti kiertotalouden ja puhtaiden ratkaisujen alueilla.

Antilla on lähes 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta. Antin ydinosaamisalueita ovat uusien liiketoimintakonseptien kehittäminen ja kasvuliiketoiminnan rakentaminen. Antilla on laaja kokemus puhtaiden ratkaisujen ja kestävän liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisillä markkinoilla. Antti on perehtynyt globaalisti energiamarkkinoihin, uusiutuvaan energiaan, cleantech-sovelluksiin ja hyödykelogistiikkaan.

Antti on ollut mukana myös monissa pääomamarkkinatransaktioissa ja hoitanut osakeantien markkinointia sekä listayhtiöiden sijoittaja- ja sidosryhmäsuhteita.

Ennen Korkiaa Antti toimi konsulttina Voyage Consultingissa. Antilla on myös pitkä kokemus eri tehtävistä Nesteellä ja Metsä Boardissa.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.