Etumme Arvo Sijoitusosuuskunnan jäsenille

Korkian varainhoitoasiakkaaksi edullisesti ja pienemmällä pääomalla

Korkia on ainutlaatuinen suomalainen yhtiö, jossa varainhoito ja asiantuntijaosaaminen muodostavat lisäarvoa asiakkaillemme. Tarjoamme riippumatonta täyden valtakirjan varainhoitoa ja kestävään kehitykseen pohjautuvia vaihtoehtoisia sijoituskohteita yksityisasiakkaille ja instituutioille 50 henkilön voimin.

Korkia toimii paikallisesti Arvon toiminta-alueella ja konttorimme palvelee teitä henkilökohtaisesti Oulussa. Arvo Sijoitusosuuskunnan jäsenenä pääset varainhoitomme asiakkaaksi 20 000 eurolla. Varainhoitopalkkiosi on 0,9 % vuodessa.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan paremmin! 

OTA YHTEYTTÄ

MIKSI KORKIAN VARAINHOITO?

Näytöt puhuvat puolestamme - menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät

Olemme Euroopan mittakaavassa merkittävä aurinkoenergiatekijä.

Meillä on yli 700 milj. euron aurinkoenergiasitoumuksia ja -hankkeita. Aurinkoenergia liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Asiakaslähtöinen pankkiiri? Kyllä – on se mahdollista.

Pitkällä tähtäimellä meidän menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät. Toimimme läpinäkyvästi ja asiakkaan etu aina etusijalla. Haluamme osaltamme olla uudistamassa finanssialaa asiakaslähtöisemmäksi.

Emme harjoittele rahoillasi. Näytöt puhuvat puolestamme.

Olemme toimineet vuodesta 2006 ja oman sijoituspalvelutoimiluvan saimme vuonna 2014. Tiimillämme on yhteensä satojen vuosien kokemus alalta, ja varainhoitosalkkumme ovat pärjänneet erinomaisesti. Sijoituskokemuksen lisäksi hyödynnämme yrityksen muita huippuammattilaisia.

KORKIAN VARAINHOITO TUOTTAA

Korkia 100 –osakesalkun kehitys

Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

MENESTYKSEMME SALAISUUS

Varainhoitomallimme menestys perustuu riippumattomuuteen, näkemyksellisyyteen ja vastuullisuuteen

Näkemyksellisyys

Pitkällä jänteellä markkinoita parempaan tuottoon päästään noudattamalla johdonmukaisesti omaa sijoitusstrategiaa ja näkemystä.

Riippumattomuus

Olemme vapaita valitsemaan salkkuihin aidosti parhaat instrumentit. Emme ole sidottu kehenkään toimijaan emmekä käytä varainhoidossa omia rahastojamme.

Vastuullisuus

Akateemiset tutkimukset puoltavat vastuullisuuden huomioimista sijoituspäätöksissä. Vastuullisen sijoittamisen yhtenä tavoitteena on salkun tuotto- ja riskiprofiilin parantaminen.

Yhteys

Oulussa palvelemme osoitteessa Isokatu 30, 4. krs. Soita +358 10 523 2245 tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä, kerromme lisää Korkiasta ja pääset halutessasi lunastamaan etusi.

    UUTISIA

    Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia