Asia Gateway avaa Kiinan ja Kaakkois-Aasian kasvumarkkinat pohjoismaisille yrityksille

Kaakkois-Aasia on monelle eurooppalaisyritykselle nopeimmin kasvava markkina. Useat yritykset ovatkin ymmärtäneet etenkin Kiinan kasvavan, noin 400 miljoonan keskiluokan ostovoiman merkityksen. Tämän lisäksi alueella on paljon pääomia, jotka hakevat hyviä sijoituskohteita maailmalta.

Asia Gateway muuttaa Kiinan ja Kaakkois-Aasian markkinoiden tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet kasvuksi. Teemme tämän yhdistämällä Korkian ydinosaamisen kasvustrategioissa, yhteistyökumppanimme Asia Perspectiven paikallistuntemuksen sekä molempien kattavat liiketoimintaverkostot.

Kestävä kehitys avain Kiinan markkinoille

Kiinassa talouskasvu ja valtavan kulutuskeskeisen keskiluokan kasvu ovat nostaneet ympäristökysymyksiin liittyvien ratkaisujen etsimisen korkealle prioriteeteissa.

Kasvumahdollisuudet Kiinassa

Kiinan ympäristötavoitteet avaavat kasvumahdollisuuksia

Kiinan Net Zero -tavoite

Suomesta löytyy lukuisia päästöjä vähentäviä ratkaisuja ja teknologioita, joille on suurta kysyntää Kiinassa.

Arvioidut investointitarpeet Kiinassa Net Zero -tavoitteeseen pääsemiseksi vuoteen 2060 mennessä

Kiina on julkaissut tavoittelevansa hiilineutraaliutta vuoteen 2060 mennessä. Tavoitteen saavuttaminen vaatii mittavia investointeja päästöjen vähentämiseksi muun muassa energiasektorilla ja teollisuuden prosesseissa.

Kasvumahdollisuuksia löytyy suomalaista tarjoamaa vastaavilta sektoreilta

Elintarviketeollisuus

Suomalainen elintarviketeollisuus tarjoaa vientimahdollisuuksia Kiinaan

Kiina on Suomen tärkeimpiä elintarviketeollisuuden vientimaita

Kasvumahdollisuuksia löytyy suomalaista tarjoamaa vastaavilta sektoreilta

Metsäteollisuus

Suomalainen metsäteollisuus tarjoaa kasvumahdollisuuksia Kiinassa

Vähähiilinen puurakentaminen tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia Kiinassa

Asia Gateway -konsepti

Asia Gateway -toimintamalli tarjoaa ‘yhden pysähdyksen taktiikalla’ yrityksille mahdollisuuksia uuden kasvun luomiseen Kiinan ja Kaakkois-Aasian markkinoilla

Asia Gateway auttaa Aasian markkinoille pääsyn kanssa          Miksi juuri Asia Gateway auttaa kasvuun Aasian markkinoilla

Referenssejä

Olemme vientihankkeiden asiantuntija. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme, kuten

Korkian vientihankkeiden tyytyväisiä asiakkaita ovat esimerkiksi Genano, Business Finland, Pouttu ja Cap Group

Mitä tapahtuu, jos valitset meidät kumppaniksi?

Genano Oy on merkittävä toimija sisäilmanpuhdistajamarkkinoilla. Korkia toteutti yhdessä Asia Perspectiven kanssa Kiinan kasvustrategian, jonka tavoitteena on myynnin ja jakelukanavien tehostaminen.

Business Finland

Business Finlandin toimeksiannosta Korkia tutki puurakentamisen tilaa maailmalla ja Suomen mahdollisuuksia vastata tähän tilanteeseen. Tavoitteena oli konseptoida täysin uusia puurakentamisosaamisen vientimalleja, joilla Suomen vientipotentiaali saadaan täysin uuteen tilanteeseen. Erityisesti vertailua tehtiin suomalaisen puurakentamisen tasosta keskeisimpiin kohdemaihin ja markkinoihin nähden.

Pouttu

Pouttu on lanseerannut Suomessa sarjan kasvipohjaisia Muu-tuotteita, jotka korvaavat lihaa ruokavaliossa. Korkia tukee Pouttua uusien kansainvälisten markkinoiden sekä kumppanuuspohjaisten vientitoimintamallien kehittämisessä. Tutkimme valittujen markkinoiden näkymiä ja kulutustottumuksia Poutun vientikapasiteetin kehittämiseksi.

LUE LISÄÄ

CAP-Group

CAP-Group Oy on Suomen suurin kuljettajakoulutusyritys. Yhtiö hakee Korkian tukemana kansainvälistä kasvua etenkin ammattikuljettajaratkaisuillaan. Toteutimme markkina-analyysin Euroopan kohdemarkkinoista, validoimme CAP:n ratkaisuille mielenkiintoisimpia markkinoita, työskentelimme kohdemarkkinoiden kilpailuedun määrittämisen parissa ja toteutimme yhdessä organisaation kanssa suunnitelman markkinoiden valloittamiseksi.

Asia Perspective

Asia Gateway -yhteistyökumppani

Korkian Asia Gateway -yhteistyökumppani on pohjoismainen konsulttitalo Asia Perspective, joka on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppanina ja palveluntarjoajana Itä-Aasian ja Kaakkois-Aasian markkinoilla. Asia Perspective:llä on jo nyt lukuisia suomalaisia ja muita pohjoismaisia asiakkaita Kiinassa.

Yhteistyökumppani Asia perspectiven logo

Haluatko selvittää yrityksesi kasvumahdollisuudet Aasiassa?

Ota yhteyttä niin lähetämme sinulle lyhyen katsauksen sekä Asia Gatewayn esitteen!

  Lähteet:

  Goldman Sachs. Carbonomics China Net Zero: The Clean Tech Revolution (2021)

  Metsäteollisuus. Uutishuone: Metsäteollisuuden vienti alueittain. (2021)

  Tulli. Suomen ja Kiinan välinen kauppa vuonna 2020 (1-8)

   

  UUTISIA

  Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia