VTM Jussi Ollila on aloittanut Korkian konsultoinnissa kokeneena asiantuntijana, Director -nimikkeellä. Jussi tuo Korkiaan pitkän kokemuksensa yritysvastuutoiminnoista ja liiketoiminnan kestävästä kehittämisestä isoissa kansainvälisissä yhtiöissä.

Jussi Ollila on yritysvastuun, markkinoinnin, viestinnän ja brändin kehittämisen ammattilainen, jolla on laaja kokemus eri toimialoilta. Hänellä on 25 vuoden työkokemus pääasiassa isoista kansainvälisistä yhtiöistä, joiden pääkonttori sijaitsee Suomessa. Viimeisimpänä Jussi johti pohjoismaisessa elintarvikeyhtiö HKScanissa yritysvastuutoimintoja.

”Asiantuntijapalveluidemme ydinajatuksena on yhdistää syvää asiaosaamista kestävästä kehityksestä vahvaan käytännön liiketoimintaosaamiseen. Jussi on siten tiimiimme enemmän kuin erinomainen vahvistus tuoden sekä vahvaa ymmärrystä useilta fokustoimialoiltamme että liiketoimintojen uusien kasvu-urien tunnistamisessa”, konsultoinnin Vice President Janika Keinänen kommentoi.

Työuransa aikana Jussi on toiminut ylemmän johdon tehtävissä muun muassa teknologiateollisuuden, rakentamisen ja kemianteollisuuden toimialoilla. Hänellä on laaja-alainen kokemus usean yrityksen muutos- ja kehitysprosessien läpiviennistä markkina-aseman ja myynnin parantamiseksi.

”On mahtavaa päästä osaksi Korkian kasvutarinaa. Kestävään kehitykseen pohjautuva asiakasyritysten liiketoiminnan kehittäminen ja kasvun edistäminen motivoivat minua erityisesti. Korkialla on lisäksi vahva maine ja tiimi huippuosaajia. Näistä lähtökohdista on hienoa hypätä vauhtiin mukaan”, Ollila kertoo.

”Toivotan Jussin lämpimästi tervetulleeksi. Jussi pääsee heti työn pariin osallistumalla Korkian ajankohtaisiin hankkeisiin esimerkiksi vähähiilisen rakentamisen saralla”, Janika Keinänen kertoo.

 

Korkia on suomalainen kestävään kehitykseen erikoistunut sijoitus- ja asiantuntijayhtiö. Tarjoamme kansainvälisesti sijoittaja-, yritys- ja instituutioasiakkaillemme vaihtoehtoisia sijoituskohteita, varainhoitoa sekä liikkeenjohdon konsultointia. Tiimimme koostuu yli 50 asiantuntijasta ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Onnistumistamme kestävän kasvun eteen mittaamme tekoina. 

Kestävän kehityksen ja kasvun väliltä ei tarvitse valita. Me yhdistämme ne.

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.