Uusin sijoituskohteemme The Lakes Distillery on useaan kertaan maailmanlaajuisesti palkittu viskitislaamo Englannin ja Skotlannin rajaseudulla, Lakes District National Parkissa. Ydintuotteen viskin lisäksi yhtiö on panostanut merkittävästi kokonaisvaltaiseen brändikokemukseen; The Lakes Distillery on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi vierailukohteeksi viskitislaamoiden keskuudessa.

Premium-alkoholijuomien markkinat ovat kansainvälisesti nousussa. Viskien kulutus on ollut viime vuosina kasvussa ympäri maailman ja nousun odotetaan edelleen jatkuvan. The Lakes Distillery rakentaa tuotevalikoimaansa ja brändiään hyvin määrätietoisesti, ja vahvistaakseen kasvuaan se on päättänyt hakea markkinoilta lisää rahoitusta. Korkia on saanut kunnian toimia oman pääoman ehtoisen rahoituksen järjestäjänä.

Suomalaiset saavat harvoin mahdollisuuden sijoittaa tämän tason kansainvälisiin kohteisiin. The Lakes Distilleryn johto saapuu Suomeen esittelemään yhtiötä seuraavan aikataulun mukaisesti:

15.5. Tampereella
16.5. ja 17.5. Helsingissä
18.5. Turussa
1.5. Jyväskylässä
22.5. Oulussa

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kansainväliseen menestystarinaan, ole meihin yhteydessä puhelimitse +358 10 523 2200 tai asiakaspalvelu@korkia.fi! Sijoitustapahtumien lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.