Eera perustettiin 16.8.1986 nimellä A&L Management Oy ja täytämme nyt 30 vuotta. Yhtiön perustivat Jyrki Paulin ja Tapio Näkyvä, jotka edelleen ovat mukana Eeran toiminnassa.

Alkuvaiheessa yhtiö keskittyi strategian implementointityöhön, mutta myöhemmin 1990-luvulla saavutti mainetta myös merkityksellisen strategian kirkastajana sekä julkisen sektorin toimintamallien uudistajana.

Uudelle vuosituhannelle tultaessa Eera lähti voimakkaasti panostamaan verkostojen rakentamiseen sekä uuden kasvun ja strategisten ratkaisujen kehittämiseen.

Tänään Eera on runsaan 40 ammattilaisen muodostama pioneeriyhtiö, jonka juuret ovat liikkeenjohdon konsultoinnissa. Meidät tunnetaan strategiatyöstä sekä kannattavan kasvun ja liiketoimintaekosysteemien rakentamisesta.

Eeran rinnalle on viime vuodenvaihteessa muodostunut Eera Industrial Development -niminen yhtiö, joka sijoittajana ja kehittäjänä keskittyy uuden liiketoiminnan synnyttämiseen disruptiivisista teknologioista ja mahdollisuuksista. Eera Industrial Developmentin merkittävin sijoitus on Eera Waste Refining Oy, joka Eerassa kehitettyä systeemisen kysynnän mallia hyödyntämällä perustaa jätteestä raaka-aineita ja energiaa tuottavia laitoksia pääasiassa OECD-alueen ulkopuolisiin maihin.

Kuva: Eera viettää 30-vuotispäiviä työn merkeissä. Perhepotretissa eeralaiset kokoontuneena elokuussa 2016.

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.