Eera on vahvistanut tiimiään neljällä uudella nimityksellä. Jaakko Aatola, Ilari Immonen, Justus Tirronen ja Johanna Vehniäinen ovat olleet jo pitkään Eeran tietotyön automaatio -tiimissä juniorkonsultteina. Nyt heidät on nimitetty Solution Consultanteiksi Eeraan.

Jaakko, Ilari, Justus ja Johanna ovat kaikki tietotyön ja liiketoimintaprosessien automaation vahvoja osaajia. Heillä on kokemusta useista ohjelmistorobotiikan (RPA) projekteista eri toimialoilta, erityisesti pankki- ja vakuutusalan projekteista.

Erityisesti Ilari on keskittynyt pankkialan murrokseen ja tekee tällä hetkellä diplomityötään PSD2-direktiiviin liittyen Aalto-yliopistolle. Tämän uuden maksupalveludirektiivin (PSD2) odotetaan mullistavan finanssialan perinteiset toimintamallit, kun pankkien on avattava omat infrastruktuurinsa kolmansille osapuolille.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.