Haemme konsultoinnin ensimmäiseen Talent-ohjelmaan, Korkiakouluun, 2-3 opintojensa loppuvaiheessa olevaa nuorta, jotka palavat innosta kehittyä liikkeenjohdon konsultiksi.

Korkiakoulun tavoitteena on antaa uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden lupauksille esimakua siitä, minkälaista konsultin työ on sekä tarjota kasvupolku ja tuki oman osaamisen kehittämiseen.

Korkia on sijoittamiseen, rahoittamiseen ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävän kehityksen edistäminen. Toteutamme laaja-alaisesti liikkeenjohdon konsultointiprojekteja ja olemme erityisen vahvoja tunnistamaan mahdollisuuksia ja luomaan kasvua sekä kilpailuetua markkinamurroksista.

 

Muutos vaatii tekoja ja teot tekijöitä. Oletko sinä hakemamme korkiakoululainen?

Haemme tammikuussa käynnistyvään ohjelmaan innokkaita, strategisesti ajattelevia tulevia konsultteja. Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerrallaan kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija.

Viisi kuukautta kestävä ohjelma on jaettu viiteen moduuliin: perusosaaminen, menetelmäosaaminen, visualisointi ja raportointi, fasilitointi ja substanssiosaaminen. Yhdessä nämä muodostavat kokonaisuuden liikkeenjohdon konsultin keskeisimmistä taidoista. Noin 90 % ajasta on työskentelyä käynnissä olevissa konsultoinnin asiakasprojekteissa ja 10 % koulutusta. Olet siis kiinteä osa projektitiimiä ja tavoitteidesi saavuttamisessa sinua auttaa tukiverkosto.

Tutustu tarkempaan ohjelman esitteeseen tästä.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi olisimme hyvä match!

Haku Korkiakoulu-ohjelmaan tapahtuu lähettämällä CV, opintorekisteriote sekä motivaatiokirje, jossa kerrot tarkemmin, miksi juuri sinut tulisi valita. Edellä mainitut dokumentit tulee toimittaa osoitteeseen rekry@korkia.fi viimeistään sunnuntaina 25.11.2018.

2-3 korkiakoululaisen valinta tapahtuu hakemuksen, haastattelun sekä case-harjoituksen perusteella. Valinnat tehdään joulukuun puoliväliin mennessä ja itse ohjelma käynnistyy 15.1.2019.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.