Ilmastonmuutoksen torjunta ja geopoliittiset kriisit ovat saaneet sijoittajat kiinnostumaan uusiutuvan energian sijoituskohteista. Yli puolet sijoittajista voisi todennäköisesti sijoittaa uusiutuvaan energiaan seuraavan vuoden aikana, Korkian sijoittajakysely paljastaa. Sekä energiamurroksesta että kyselytutkimuksen löydöksistä keskusteltiin sijoittaja, tietokirjailija Merja Mähkän johdolla LinkedIn & Instagram Live -tapahtumassa 8. marraskuuta 2022.

 

Merja Mähkä on yrittäjä, aktiivinen sijoittaja, kolumnisti, tietokirjailija, puhuja ja sijoitusbloggaaja. Merja tunnettaan muun muassa Kauppalehden ja Helsingin Sanomien taloutta ja sijoittamista käsittelevistä kolumneistaan.

Minna Korkeaoja on Korkian Senior Advisor. Hän on toiminut energiateollisuudessa yli 30 vuotta, viimeksi Pohjolan Voiman talousjohtajana. Minnalla on pitkä kokemus energia-alasta ja -hankkeista.

Jussi Lilja on Korkian sijoittaja-asiakkuuksista ja varainhoidosta vastaava johtaja. Hän on toiminut yli 20 vuotta varainhoidon ja vaihtoehtoisten pääomasijoitusten parissa.

 

Lue lisää suomalaisten sijoittajien näkemyksistä uusiutuvasta energiasta sijoituskohteena täältä. Itse sijoittajakyselyn raportin löydät täältä.

 

Videolla esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia. Sijoituskohteisiin liittyvää tietoa ei tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi.

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.