DI Jarno Toivonen on nimitetty konsultointitiimiimme Executive Consultantiksi.

Jarnolla on vahva kokemus ohjelmallisen mainonnan ja asiakashankinnan ratkaisujen kehityksestä sekä projektijohtamisesta peli-, media- ja telekommunikaatioaloilla. Jarnon ydinosaamisaluetta ovat digitaaliset kasvustrategiat, markkinoinnin automaatio ja mobiiliteknologiat.

”Jarno tuo pitkän kokemuksensa ansiosta merkittävää osaamista erityisesti tietotyön automaation ja digitaalisen kasvustrategioiden hankkeisiin”, kertoo konsultoinnin toimitusjohtaja Turkka Oksanen.

Aikaisempaa kokemusta Jarnolla on ohjelmalliseen verkkomainontaan erikoistuneessa Kiosked-kasvuyhtiössä tuotekehitysjohtajana, Avauksella markkinoinnin automaation konsulttina, peliyhtiö Rovion mainosratkaisujen tuotepäällikkönä sekä matkapuhelinoperaattori Blykissä, jossa hän vastasi palvelun kansainvälistämisestä UK:hon ja Intiaan. Jarnon telekommunikaatiotausta on Nokia Networksin palveluksessa 7 vuotta mm. USA:ssa ja Israelissa.

Vuonna 2015 Jarno perusti MediaPumpun, markkinointiteknologiayrityksen joka tarjoaa yrityksille data-ohjautuvia menetelmiä ja automaatiota digitaaliseen kasvuun.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.