KTM Jussi Lilja on nimitetty Korkian varallisuudenhoidon Chief Customer Officeriksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa varallisuudenhoidon asiakkuuksista ja myynnistä sekä asiakkuuksien palveluprosessin kehittämisestä. Hän aloittaa tehtävässä kesäkuun aikana.

Jussilla on pitkä kokemus finanssialan johtotehtävistä sekä sijoittajille suunnattujen palvelujen ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Jussi siirtyy Korkialle kahdentoista vuoden rupeaman jälkeen FIMistä, jossa hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta FIM Private Bankingin vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä.

Myynnin lisäksi hänellä on pitkä kokemus sähköisten palveluiden kehittämisestä varainhoidossa (mm. FIM Mobiili -pankkiapplikaatio) ja hän myös vastasi FIMin kahden brändin strategiasta osana S-Pankkia. Hän on aiemmin työskennellyt liiketoiminnan kehitys- ja myyntitehtävissä mm. Helsingin Pörssissä ja eQ Onlinessa.

”Korkia on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, ja muista toimijoista poikkeavan toimintamallinsa ansiosta näen siinä sijoittajien kannalta merkittävää potentiaalia”, kertoo Jussi Lilja. ”Finanssiala on murroksessa ja muutos vaatii uudenlaista rohkeutta. Tavoitteenani on olla mukana kehittämässä Korkian sijoittajien palveluita ja asiakaskokemusta alan parhaimmistoon”, Jussi jatkaa.

Korkia on tarjonnut riippumatonta, avoimen arkkitehtuurin varainhoitoa nyt neljän vuoden ajan ja varainhoidon sijoitussalkut ovat menestyneet markkinaan verrattuna erinomaisesti. Lisäksi yhtiö on jatkuvasti lisännyt tarjontaansa myös vaihtoehtoisten sijoitusten puolella. Tästä esimerkkinä on mm. aurinkoenergiarahasto sijoittajan kassavirtaa maksimoivalla rakenteella sekä 11 yhtiön kasvuyhtiöportfolio, mukaan lukien Viking Gracelle roottoripurjeen toteuttanut Norsepower ja jätteistä energiaa tekevä Griffin Refineries.

”Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani varallisuuden kasvattamisessa ja Jussi on juuri oikea henkilö kehittämään palvelujamme”, kertoo Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää. ”Nyt tavoitteenamme on voimakas kasvu ja Jussi on tässä kohtaa huikea vahvistus tiimiimme”, Pauli jatkaa.

 

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.