Suomen Partiolaisten jäsenkokous on nimittänyt kestävän kehityksen hankkeiden parissa työskentelevän konsulttimme Siiri Somerkeron Suomen Partiolaisten puheenjohtajaksi. Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista.

”Partiotoiminta, jota paikalliset partiolippukunnat järjestävät, opettaa tekemisen kautta lapsia ja nuoria johtamaan itseään, ryhmää sekä vaikuttamaan omaan lähiympäristöönsä”, Siiri Somerkero kertoo partiotoiminnasta.

Korkia onnittelee Suomen Partiolaisia ja Siiri Somerkeroa nimityksestä

”Siiri on yhtiömme palveluksessa osoittanut liikkeenjohdon konsultoinnin hankkeittemme kautta poikkeuksellista paloa ja intoa kestävän kehityksen edistämiselle. Uskon, että päivätyönsä ohessa Siirin työn jälki näkyy myös Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä. Onnea ja menestystä puheenjohtajan tehtävään”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää kommentoi nimitystä.

”Muuttuvassa maailmassa tarvitaan aktiivista toimijuutta, yhteen hiileen puhaltamista ja halua paremman maailman rakentamiseen.”

Nuorena opitut taidot näkyvät myös työelämässä

Partion yhteiskunnallinen merkitys lasten ja nuoren kehitykseen ja kasvuun on merkittävä. ”Kestävän kehityksen edistäminen yhdistyy sekä partiotoiminnassa että työelämässä. Uskon, että partiotoiminta on vaikuttanut myös omaan uravalintaani sekä arvoihin”, Somerkero kertoo.

”Muuttuvassa maailmassa tarvitaan aktiivista toimijuutta, yhteen hiileen puhaltamista ja halua paremman maailman rakentamiseen.”

 

Korkia on kansainvälisesti toimiva yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävän kehityksen edistäminen. Tarjoamme yli viidenkymmenen henkilön voimin varainhoitopalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille, yrityksille ja instituutioille.

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.