Korkian vuosi on startannut useilla nimityksillä, jonka lisäksi käynnistämme kiinteistöliiketoiminnan ja lanseeraamme Korkian ensimmäisen Talent-ohjelman, Korkiakoulun.

Anna Nousiainen on siirtynyt talon sisällä uusiin tehtäviin, vastaten jatkossa Head of People and Culture –roolissa Korkian henkilöstöjohtamisesta.

”Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa merkittävästi ja tavoitteemme tulevaisuudelle ovat erittäin kunnianhimoiset. Kasvutavoitteiden saavuttamisessa ihmiset ovat avainasemassa ja siksi haluamme kehittyä yhä paremmaksi työnantajaksi”, Anna Nousiainen kommentoi.

Myös konsultoinnin tiimimme on vahvistunut, kun kiertotalousosaaja Iida Vakkuri nimitettiin Executive Consultantiksi. Iidan on toiminut mm. myyntijohtajana ja ympäristöjohtamisen liiketoimintapäällikkönä, hänen erikoisosaamisalaa on kiertotalous- ja materiaalitehokkuusratkaisujen suunnittelu ja toteutus.

Käynnistämme kiinteistöliiketoiminnan puolestaan Markus Liimataisen johdolla. Markus on toiminut kiinteistörahastojen salkunhoitajana, jonka lisäksi hän on kokenut liiketoiminta-alueen vetäjä. Korkia avaa toiminnan alhaisen riskitason tonttirahastolla, joka sijoittaa kasvukeskuksien asuntotontteihin

Uusien nimitysten lisäksi konsultoinnin Talent-ohjelma, maisteriopintojen loppusuoralla oleville suunnattu Korkiakoulu, starttaa tammikuussa. Talent-ohjelman tavoitteena on tarjota kasvupolku uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden lupauksille.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.