Vuoden 2019 alussa lanseerattava tonttirahasto tarjoaa asiakkaillemme matalan riskin sijoituskohteen, joka tuottaa jatkuvaa ja tasaista kassavirtaa. Samalla KTM Markus Liimatainen on nimitetty uuden liiketoiminta-alueen johtoon 4.1.2019 alkaen.

Uusi avaus kiinteistömarkkinaan täydentää niin instituutiosijoittajille kuin Private Banking-asiakkaillemme suunnattua tuotevalikoimaa uusilla, matalamman riskiluokan kassavirtaa tuottavilla sijoituskohteilla.

”Vaikka kiinteistösijoittamisen kaksinumeroiset tuottoluvut tuskin jatkuvat ja tuotto tasaantuu, on pitkän aikavälin tuotto-odotus asunto- tai tonttisijoittamisessa noin 4-6 prosenttia. Kiinteistösijoittamisen hyödyt ovat ilmeisiä; jatkuva kassavirta, osakemarkkinaa matalampi riski ja ymmärrettävä sijoituskohde”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää toteaa.

”Suomessa eri alueiden tuottoerot tulevat jatkossa sijoittajille selvemmiksi. Pitkäjänteinen kiinteistösijoittaja keskittyy kasvukeskuksiin ja niiden lähialueisiin, joille on positiivinen muuttovirta ja joissa talouskasvun ajurit ovat kunnossa”, Pauli jatkaa.

Kiinteistösijoitustoiminnan vetäjänä 4.1.2019 alkaen aloittaa KTM Markus Liimatainen, jolla on merkittävä kokemus alalta mm. analyytikkona ja kiinteistörahastojen salkunhoitajana FIM Varainhoidon palveluksessa.

”Odotan innolla työskentelyä uudenlaisessa ja dynaamisessa, vastuullisuutta ohjenuoranaan pitävässä rahoituksen, varainhoidon ja konsultoinnin yhdistävässä Korkiassa. On mielenkiintoista olla mukana luomassa uusia rahastoja ja auttaa Korkian nykyisiä ja tulevia asiakkaita varallisuuden kasvattamisessa”, kertoo Markus.

 

Lisätietoja

Pauli Mäenpää, konsernin toimitusjohtaja
+358 50 550 7121
pauli.maenpaa@korkia.fi

Markus Liimatainen
+358 50 300 0875

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.