Korkia-konserniin kuuluva Korkia Consulting Oy on myynyt kestävään kehitykseen erikoistuneen liikkeenjohdon konsultointiliiketoiminnan eurooppalaiselle liikkeenjohdon ja teknologian konsultointiyritys BearingPointille. 

Jo useamman vuoden ajan Korkian strateginen painopiste on ollut kasvattaa uusiutuvan energian liiketoimintaa. Kauppa BearingPointin kanssa vahvistaa tätä strategista valintaa entisestään, tarjoten samalla konsultoinnin liiketoimintayksikölle parhaat mahdollisuudet ja resurssit kasvaa. Kaupan myötä konsultoinnin liiketoiminta siirtyy pois Korkialta 1. maaliskuuta 2023 alkaen. Kokenut tiimi kestävän kasvun asiantuntijoita tulee täydentämään BearingPointin tarjoomaa uusiutuvan energian, resurssiviisaan teollisuuden ja kestävän liikkumisen aloilla.

”Olen iloinen, että konsultoinnille löytyi hyvämaineinen ja luotettava uusi koti. Heillä on edessään hyvä tulevaisuus BearingPointin omistuksessa. BearingPointilla on erinomaiset resurssit tukea liiketoiminnan kehitystä ja kasvua. Me Korkialla puolestaan jatkamme keskittymistä uusiutuvaan energiaan ja etenemme samalla tiellä kuin olemme viime vuodet kulkeneet”, Korkian toimitusjohtaja Pauli Mäenpää sanoo.

Korkian osaaminen kestävän kasvun kentällä on merkittävä askel eteenpäin kasvavalle vastuullisuuskonsultoinnin liiketoiminnallemme, ja tiimi on myös kulttuurisesti erinomainen täydennys Suomen praktiikkaamme. Uusi tiimi tulee palvelemaan asiakkaitamme useilla toimialoilla sekä Suomessa että kansainvälisesti”, kertoo BearingPointin Suomen maajohtaja Mika Niemelä.

 

Lisätietoja:
Pauli Mäenpää
Korkia-konsernin toimitusjohtaja
+358 50 550 7121
pauli.maenpaa@korkia.fi

 

BearingPointista

BearingPoint on itsenäinen liikkeenjohdon ja teknologian konsulttiyritys, jossa yhdistyvät eurooppalaiset juuret ja maailmanlaajuinen verkosto. Yritys toimii kansainvälisesti kolmessa liiketoimintayksikössä: Consulting, Products ja Capital. Consulting kattaa asiantuntijapalvelut useilla liiketoiminta-alueilla. Products tarjoaa IP-pohjaisia palveluita liiketoiminnan tärkeimpiin prosesseihin. Capital palvelee asiakkaita yrityskauppojen ja yritysjärjestelyiden kentällä.

BearingPointin asiakkaina on monia maailman johtavia organisaatioita sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. BearingPointilla on globaali konsulttiverkosto, johon kuuluu yli 13 000 asiantuntijaa ja joka auttaa asiakkaita yli 70 maassa saavuttamaan mittavaa ja kestävää menestystä.

 

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.