Järjestimme 2.3. webinaarin energiamarkkinoiden näkymistä, energiahankkeiden luvituksesta sekä uusiutuvaan energiaan sijoittamisesta. Tiesitkö, että olemme lanseeranneet arviolta yli 10 % p.a. tuottavan energiarahaston?

Katso tallenne tilaisuudesta, jossa käsittelimme seuraavia teemoja:

I. Energiahankkeiden luvitus Suomessa
II. Jatkuuko energiamarkkinoiden myllerrys – miksi ja mitä seuraavaksi?
III. Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta, Korkia Uusiutuva Energia Ky

Keskustelupaneelissa uusiutuvan energian näkymistä ja sijoitusmahdollisuuksista keskustelivat Korkian energiasijoituksista vastaava rahastonhoitaja Mika Räsänen ja maankäytön ja luvitusprosessien asiantuntija, toimitusjohtaja Lauri Solin. Webinaarin isäntänä toimi Korkian EVP Jussi Lilja.

Alusta Consulting Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Lauri Solin on toiminut yli 20 vuotta energia- ja teollisuusinvestointien parissa maankäytön ja luvituksen asiantuntijana. Ennen oman yhtiönsä perustamista hän toimi FCG Finnish Consulting Groupin palveluksessa ja häntä pidetään eräänä alan johtavista maankäytön ja luvituksen osaajista.

Korkian energiasijoituksista vastaava rahastonhoitaja Mika Räsänen on ollut perustamassa Korkian ensimmäisiä aurinkoenergiarahastoja. Hän on vastannut useiden aurinko- ja tuulivoimalaitosten rakennuttamisesta ja teknologian kehittämisestä.

Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta

Uusi Korkia Uusiutuva Energia Ky -rahastomme sijoittaa pääosin eurooppalaisiin uusiutuvan energian hankekehitysyhtiöihin, mikä eroaa tyypillisistä, rakennus- ja operointivaiheisiin sijoittavista rahastoista. Rahaston etuna on normaalia korkeammat tuotto- ja vaikuttavuusodotukset. Keskittyminen hankkeiden kehitysvaiheiseen tarjoaa rahastolle jopa yli 10 %:n vuosittaisen tuottopotentiaalin.

Jätä yhteystietosi alle, mikäli haluat kuulla lisää uudesta rahastostamme.

 

 

   

   

  Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

   

  Lukuvinkkejä

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä

  Yhteydenotto

  Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

  Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.