Kestävän kehityksen ja kasvun yhdistäminen vetosi Anssiin ja innosti hänet hakemaan Korkialle. ”Uskon, että pitkällä tähtäimellä yritysten menestys rakennetaan nimenomaan tällä reseptillä. Vastuullisuudessa ei ole kyse vain yrityskuvan hiomisesta tai sääntelyn noudattamisesta. Sen sijaan se tulisi nähdä mahdollisuutena uuden liiketoiminnan luomiselle.”

Ennen Korkialle tuloa Anssi on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina pääosin operational excellence – ja toimitusketjun hallintakysymysten parissa, mm. Knowitilla ja Capacentilla. ”Konsulttina kuvaisin itseäni generalistiksi, joka lähestyy ongelmia lukujen kautta. Vaikka ratkaisut löytyvät numeroiden kautta, niiden toimeenpano tapahtuu kuitenkin viime kädessä ihmisten avulla. Siksi erityinen kiinnostuksenkohteeni ja intohimoni onkin muutosjohtaminen. Ihmisten merkitys korostuu myös jokapäiväisessä työssä. ”Olen tiimipelaaja ja uskon vahvasti siihen, että parhaat ideat ja tulokset saavutetaan, kun ihmiset lyövät viisaat päänsä yhteen.”

Anssi on urheilun ystävä ja täyttää vapaa-aikansa tenniksellä, padelilla, pesäpallolla, crossfitillä ja hiihdolla. Tämä lukuisista urheiluharrastuksista välittyvä kunnianhimoinen asenne ulottuu selvästi myös työn puolelle. ”Toivon, että työ Korkialla tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia asiakastapauksia, jyrkän oppimiskäyrän ja kannustavan kollegayhteisön!”

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.