Suomen johtava keraamisten laattojen ja kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa yritysostolla. Laattapiste Oy on ostanut Projektimatto Oy:n osakekannan. Projektimatto on Suomen johtava julkisten tilojen lattiapäällystetoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella ja sen tuotteet ovat maailman ympäristöystävällisimpiä ja allergiatestattuja – ainoana Suomessa. Perheyrityksen liikevaihto oli viime vuonna 5,1 MEUR. Kaupan myötä koko Projektimatto Oy:n henkilökunta siirtyy Laattapisteen toimitiloihin Vantaalle.

Vuonna 1979 perustettu Laattapiste Oy puolestaan työllistää 145 työntekijää ja sen liikevaihto on yli 30 MEUR. Laattatalona aloittanut Laattapiste on jo aiemmin laajentanut toimintaansa täyden palvelun kylpyhuoneremontteihin sekä kodinhoitohuonekokonaisuuksien toimittamiseen. Tällä kertaa yrityskauppaan johti toimitusjohtaja Tommi Harun mukaan kolme pääasiallista syytä: kasvustrategia, perheomisteisuus sekä asiakaskokemuksen kasvattaminen.

Projektimaton tavoitteena oli laajentaa toimintaansa ja kasvattaa asiakaskuntaansa. ”Voisi sanoa, että tässä kaupassa suomalaisten perheyrittäjien arvomaailma kohtasi ihanteellisesti,” sanoo Projektimaton toimitusjohtaja Joachim Duncker.

Wallstreet on toiminut yrityskaupan järjestelijänä ja Projektimatto Oy:n neuvonantajana koko myyntiprosessin ajan.

Wallstreetin toimintatavan joustavuus ja ammattitaitoisuus liittyy tiiviisti asiantuntijoidemme kokemukseen ja omaan yritystaustaan. ”Onnistunut yrityskauppa toteutuu vain pitkäjänteisellä työskentelytavalla. Vaihtoehtoisia malleja on kartoitettava laaja-alaisesti: yrittäjän kannalta paras ratkaisu löytyy lähes poikkeuksetta yrityksen oman kontaktiverkoston ulkopuolelta”, kertoo Wallstreet Yrityskauppojen johtaja Tom Kumlin.

Erityisesti PK-yritysten fuusioiden ja yrityskauppojen järjestelyyn ja konsultointiin erikoistunut Wallstreet etsii jatkuvasti yksilöityjä ratkaisuja PK-yritysten kasvuhankkeisiin liittyen.

 

Lisätietoja:

Tom Kumlin, johtaja Wallstreet Yrityskauppapalvelut, p. 010 523 2267

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.