Korkia-konsernin lakitiimi sai täydennystä vuodenvaiheessa, kun Legal Traineet Sofia Kujala ja Arvid Ehrnrooth aloittivat marraskuussa Korkian Helsingin toimipisteessä.

”Vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Korkian sijoitustoiminnan fokus on entistä vahvemmin vaihtoehtoisten uusiutuvan energian sijoitustuotteiden kehittämisessä. Saimme syyskuussa vaihtoehtorahaston hoitajan toimiluvan, joka mahdollistaa vaihtoehtoisien sijoitustuotteiden tarjoamisen aiempaa laajemmalle joukolle asiakkaita. Vahva liiketoiminnan kasvu ja uudet sijoitustuotteet vaativat lisää tekijöitä konsernimme lakitiimiin”, Head of Legal Tero Rantanen kommentoi.

”Sofia ja Arvid, tervetuloa asiantuntijoittemme kasvavaan joukkoon”, Tero jatkaa.

Arvid Ehrnrooth on viimeisen vuoden oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Hän opiskelee myös laskentatoimea ja rahoitusta Aalto-yliopistossa, minkä lisäksi Arvidilla on aikaisempaa työkokemusta asianajotoimistosta.

”On inspiroivaa nähdä rahoituksen valoisa puoli konkreettisesti uusiutuvan energian hankkeissa. Kestävä liiketoiminta ja tulevaisuus ovat kiinnostaneet minua jo pitkään”, Arvid kommentoi.

Sofia Kujala opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa kansainvälisen liikejuridiikan maisteriohjelmassa. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on muun muassa pankkialalta Legal Traineena.

”On mahtavaa päästä työskentelemään vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden parissa. Olen ollut pidemmän aikaa kiinnostunut finanssialasta ja on ollut ilo huomata, että Korkialla pääsen työskentelemään mielenkiintoisten haasteiden parissa huipputiimin kanssa”, Sofia kertoo.

Sofia työskentelee sijoituspalveluiden, vaihtoehtorahastolainsäädännön sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Arvid puolestaan työskentelee pääasiassa uusiutuvan energian hankkeiden parissa.

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.