Tervetuloa kuulemaan miten lannoitemarkkina mullistetaan!

Meillä on ilo kutsua Teidät BioA Lannoiteseminaariin jossa esitellään orgaanisen lannoitteen tuotantoon erikoistunutta BioAta. BioA hakee nyt kasvurahoitusta orgaanista lannoitetta jätteestä teollisesti tuottavan testilaitoksen rakentamiseen. Raaka-aineina käytetään mm. paperiteollisuuden ja biokaasulaitosten orgaanista jätettä ja voimalaitosten puhdistettua tuhkaa. Nämä raaka-aineet ovat tällä hetkellä teollisuudelle hävitettävää ongelmajätettä. Kemiallisten lannoitteiden tuotanto kuluttaa runsaasti energiaa ja on epäekologista. Lisäksi ne vähentävät orgaanisen aineksen määrää maaperässä, mikä johtaa peltojen köyhtymiseen ja tuottavuuden heikkenemiseen. BioAn ratkaisu on ympäristöystävällinen lannoite, jonka laatu ja ominaisuudet ovat verrattavissa kemialliseen lannoitteeseen. Vastaavaa tuotetta ei markkinoilta löydy, vaikka maa- ja metsätalouden asiakaskunta on jatkuvasti kiinnostuneempi toimittajiensa tuotannon ympäristövaikutuksista ja kestävyydestä.

Orgaaninen BioA-lannoite on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen yhdistelmä lannoitetuotannon teknologiaa ja ekologisen suunnittelun osaamista

“Tuhkan lisääminen lannoiterakeeseen neutraloi maaperää ja vapauttaa maan omat ravinteet kasvin käyttöön. Yhdistämällä orgaaniset sivuvirrat typpeen saadaan helposti käytettävä raemuotoinen lopputuote, joka vähentää lannoitevalumista vesistöihin”, kertoo BioA-jalostamokonseptin toimitusjohtaja Jari Järvinen. “BioAn lannoite on merkittävä keino hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Orgaaninen lannoite vastaa osaltaan planeettamme ongelmiin.”

BioA sijoitusseminaari Helsingissä 23.4.

Tule kuuntelemaan yksityiskohtia BioAn hankkeesta sekä tapaamaan BioAn avainhenkilöitä.

Ma 23.4. klo 18:00 (Korkia, Keskuskatu 8 B, 7.krs.)

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17:30. Ohjelma alkaa klo 18:00 ja päättyy klo 20:00 mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen: asiakaspalvelu@korkia.fi

 

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.