Marko Vanhatalo, DI, on nimitetty Eeraan Executive Consultantiksi. Hänen ydinosaamisalueitaan ovat kansainvälinen finanssipalveluala (vahinkovakuuttaminen), liiketoiminnan muutosprojektit ja muutosjohtaminen.

Markolla on yli kahdeksan vuoden kansainvälinen työkokemus ja osaaminen finanssipalvelualan johtavissa tehtävissä. Marko työskenteli viimeksi AIG:n jälleenvakuutuspalveluista vastaavana EMEA Johtajana AIG Europen pääkonttorissa Lontoossa sekä kansainvälisiä jälleenvakuutuspalveluja tarjoavan AIG GRO SPRL:n toimitusjohtajana Brysselissä. Hän johti EMEA-alueen jälleenvakuutuspalveluja (jälleenvakuutussopimukset, prosessointi ja vahingot) sekä johti jälleenvakuutustoimintojen tehostamis- ja muutosohjelmia (mm. organisaatiomuutos, offshoring, palvelujen automatisointi, asiakaskokemus).

Ennen finanssipalvelualan uraansa Marko toimi 12 vuotta liikkeenjohdon konsulttina Eerassa. Hän johti useita strategia- ja kehitysprojekteja (myynnin ja palveluiden kehitys, ulkoistukset, muutos) sekä strategian implementointiprojekteja niin vähittäiskaupassa, finanssipalvelualalla kuin teollisuudessakin.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.