Visio oli selkeä, kun vuosi sitten finanssiyhtiö Wallstreet ja liikkeenjohdon konsultointiyritys Eera yhdistivät voimansa: uuden strategiamme mukaisesti halusimme olla rakentamassa uutta, ainutlaatuista yritystä, joka yhdistää sijoittamisen, rahoittamisen ja yritysten kehittämisen.

Nyt vuoden ajan olemme yhdessä tukeneet asiakas- ja kohdeyhtiöidemme arvonluontia kaikissa kasvun vaiheissa, niin kasvumahdollisuuksien tunnistamisessa ja yhtiöiden liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä kuin rahoituksen järjestämisessä ja yritysjärjestelyissä. Sijoittaja-asiakkaillemme puolestaan olemme pystyneet tarjoamaan yhä innovatiivisimpia ja kilpailukykyisempiä sijoituskohteita ja -rakenteita, myös kansainvälisesti.

Yhteistyö Wallstreet- ja Eera-yhtiöiden välillä lähti käyntiin hyvin, mutta jotain jäi puuttumaan. Vaikka palvelutarjonnat täydentävät toisiaan, muutimme yhteisiin uusiin toimitiloihin ja käynnistimme useita yhteishankkeita, yhteinen identiteetti puuttui ja huomasimme pian, että onnistumisistamme oli vaikea kertoa talon ulkopuolella ymmärrettävästi.

Tästä päivästä eteenpäin toimimme kaikki saman nimen alla. Jatkossa Wallstreet, Eera ja Eera Industrial Development ovat yhdessä Korkia.

Kaikkia Korkian palveluja yhdistää kyky tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja kasvupolkuja, niin yrityksille kuin sijoittajille.

Maailma on täynnä mahdollisuuksia, mutta niiden tunnistaminen on vaikeaa, varsinkin toistuvasti. Erityisesti kestävään kasvuun tarvitaan myös nokkeluutta. On osattava hyödyntää oikeita työkaluja ja noudattaa suunnitelmallisuutta, mutta aina sekään ei riitä. Joskus mahdollisuuksia on luotava itse.

Yhdistämme ainutlaatuisella tavalla yritysten kehittämisen, rahoittamisen ja sijoittamisen. Tämä yhdistelmä ja lähes sadan hengen tiimimme ammatitaito mahdollistaa sen, että voimme osaamisellamme mahdollistaa asiakkaillemme menestyksekkään tulevaisuuden.

Tulevaisuudessa tavoitteena on panostaa yhä enemmän kansainvälistymiseen ja uusien palvelujen tuottamiseen sekä yrityksille että sijoittajille. Tavoitteemme ovat korkealla.

 

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.