MBA Mikko Näkki on nimitetty Korkian konsultointitiimiin Executive Consultantiksi vahvistamaan asiakassuhteiden ja palveluprosessien kehittämistä

Mikolla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan johtotehtävistä niin yleisjohdon, myynnin, tuote- ja palvelukehityksen kuin konsultoinninkin parista.

Työvuosiensa aikana Mikko on tehnyt pitkän uran IBM:n ja Nokian palveluksessa, joissa hän vastasi mm. tele- ja mediatoimialan sekä ulkoistusratkaisujen myynnistä, palveluratkaisujen kehittämisestä ja kumppaniverkostojen rakentamisesta EMEA alueella.

Viime vuosina hän on toiminut aktiivisesti pienten ja keskisuurten yritysten strategiakehityksen tukemisessa ja erilaisissa projektien johtotehtävissä. Viimeisimpänä hän vastasi OP-konsernin pankkiosa-alueen GDPR asetuksenmukaisuuden toteutuksesta.

”Pitkän kokemuksensa ansiosta Mikko tuo merkittävää tietotaitoa tiimiimme,” kertoo konsultoinnin toimitusjohtaja Turkka Oksanen. ”Mikon osaaminen näkyy jatkossa meillä Korkiassa digitaalisten kasvustrategioiden hankkeissa,” Oksanen lisää.