AURINKOENERGIASTA MAAILMAN PUHTAINTA ENERGIAA

Hyvä tuotto ja vaikuttavuus siivittävät aurinkoenergiatuotannon kasvuun

Teknologinen kehitys ja komponenttien hinnanlasku ovat tehneet aurinkoenergiasta houkuttelevan vaihtoehtoisen tuotonlähteen. Aurinkoenergia on kannattavin uusiutuvan energian muoto ja kilpailukykyinen minkä tahansa muun energiamuodon kanssa. Aurinkoenergian hiilijalanjälki, sisältäen myös valmistusprosessin, on hyvin alhainen ja auringosta energiaa on saatavilla koko maailman yhteenlaskettua energiantarvetta enemmän.

Meillä on oma henkilöstömme maailmalla rakentamassa ja hallinnoimassa aurinkovoimalaitoksia. Toimimme aurinkoenergiasijoituksissa sekä hallinnointikumppanina että sijoittajana ensisijaisesti Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Guadixin aurinkovoimalan rakennustyömaa Espanjassa

AURINKOENERGIAOSAAJA YLI 20 TOTEUTETUN HANKKEEN KOKEMUKSELLA

Toimimme konkreettisesti, kädet savessa aurinkoenergian parissa. Emme vain osta omistuksia, vaan olemme aktiivinen aurinkoenergian kehittäjä ja sijoittaja.

Haetko Euroopan mittakaavassa merkittävää aurinkoenergiatekijää?

Meillä on yli 700 miljoonan euron edestä aurinkoenergiasitoumuksia ja -hankkeita. Aurinkoenergialiiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta aurinkoenergiaan?

Tarjoamme niin matalan kuin korkean riskitason sijoituskohteita aurinkoenergiassa. Voit sijoittaa kauttamme projektien alkuvaiheeseen tai vasta valmiisiin tai lähes valmiisiin aurinkoenergialaitoksiin – siellä missä paistaa!

Haetko hallinnointikumppania aurinkoenergiaportfoliolle?

Meillä on laaja kokemus aurinkoenergiaportfolioiden arvioinnista, ostamisesta ja hallinnoinnista. Toimimme asiakkaan pitkäaikaisena kumppanina aurinkoenergialaitoksien managerina ja tuotamme palvelun avaimet käteen –periaatteella, ostosta aina myyntiin asti

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian