KESTÄVÄN KASVUN ASIANTUNTIJA

Sinun ei tarvitse valita kestävyyden ja kasvun väliltä - me yhdistämme ne.

Muutos ei synny itsestään. Sen aikaansaamiseksi tarvitaan syvää asiantuntijuutta, rohkeutta ajatella eri tavalla sekä periksiantamatonta tulosten tavoittelua. Autamme näkemään liiketoimintasi uudesta näkökulmasta, tuomme käyttöösi oikeat osaajat ja varmistamme muutoksen toteutumisen.

UUSIUTUVA ENERGIA

Energia-alan murros syntyy sekä toimialan sisäisistä että muiden toimialojen kuten sähköistyvän liikenteen kehityksestä. Autamme energia-alan toimijoita ja muita uusiutuvasta energiasta kiinnostuneita yrityksiä energiamarkkinan murroksen synnyttämien mahdollisuuksien kartoittamisessa ja kaupallistamisessa.

RESURSSIVIISAS TEOLLISUUS

Resurssien tehokas hyödyntäminen ja jakamiseen pohjautuvat palvelut luovat mahdollisuuksia säästöihin ja uuteen liiketoimintaan. Hallitsemme elintarviketeollisuuden ja jätealan materiaalien uusiokäytön ja palvelujen kehittämisen teemat. Lähestymme myös kiinteistöjä resurssivarastoina ja palvelualustoina tavoitteenamme kehittää markkinalla uusia tuottoja.

KESTÄVÄ LIIKKUMINEN

Liikenteen ja logistiikan markkina on murroksessa – teknologiat kehittyvät ja ilmastopolitiikka velvoittaa toimiin. Asiantuntijamme tuntevat perinteiset ja digitaaliset liikkumisen palvelut, autoalan, logistiikan sekä julkisen sektorin tulevaisuuden haasteet.

PALVELUMME YRITYKSILLE

Käännämme murrokset kasvuksi

MARKKINANÄKYMÄT

▸ Toiminta- ja regulaatioympäristön analyysit sekä benchmarking
▸ Kilpailija-, asiakas-, yritysostokohde- ja kumppanikartoitukset
▸ Tulevaisuusskenaariot
▸ Rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen

KASVUSTRATEGIAT JA LIIKETOIMINTASUUNNITELMAT

Strategian ja liiketoimintasuunnitelman laatimisprosessin helpottaminen ja käytännön toteutus
▸ Kansainvälistymissuunnitelmat
▸ Tuki strategian ja liiketoimintasuunnitelman toteutukseen

UUDEN LIIKETOIMINNAN RAKENTAMINEN

▸ Uuden liiketoiminnan ideointi ja kehittäminen
▸ Toteutettavuusanalyysit
▸ Materiaalikatselmukset
▸ Rahoituksen hakeminen kasvuhankkeen tueksi
▸ Uuden kasvun käytännön toteutuksen tuki

LIIKETOIMINTAVERKOSTOT

▸ Tarvittavien kumppanien arviointi
▸ Ekosysteemien rakentaminen
▸ Verkostotoiminnan käynnistäminen ja koordinoinnin tuki

Kestävä liikkuminen

Suomalainen kasvuyritys MaaS Global on maailman ensimmäinen Mobility as a Service (MaaS) eli liikkuminen palveluna -yritys. Sen Whim-liikkumissovellus yhdistää kuukausimaksulla julkisen liikenteen, kaupunkipyörät, taksit, yhteiskäyttöautot ja auton vuokrauksen. Yhtiö otti ensiaskeleensa Korkian siipien suojissa.

Lue case MaaS Global

Resurssiviisas teollisuus

Korkia on tukenut Valiota tavoitteessa saavuttaa hiilineutraali maitoketju. Kunnianhimoisen tavoitteen toteuttaminen edellyttää uusien teknologioiden kehittämistä ja käyttöönottoa, toimijoiden ja toimialojen välistä yhteistyötä sekä maatalouden mahdollisuuksien näkemistä uudella tavalla.

Lue case Valio

Uusiutuva energia

Korkia on yhdessä SRV:n kanssa kehittänyt yhtiölle uutta liiketoimintaa elinkaari- ja energialiiketoiminta-alueelle. Liiketoiminnan kantavana ajatuksena on tuoda markkinoille kokonaan uudentyyppinen kiinteistön energia ja elinkaari palveluna -ratkaisu.

Lue case SRV
Referenssejä

Puheista tekoihin

Uusiutuva energia

Resurssiviisas teollisuus

Kestävä liikkuminen

Ajankohtaista

Käynnissä olevia kampanjoitamme

Tee yrityksestäsi vähähiilisen rakentamisen edelläkävijä

Kysyntä hiilineutraaleille, hiiltä sitoville ja terveellisille materiaaleille sekä uusille liiketoimintaratkaisuille kasvaa nopeasti. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö tarjoaa monipuolisesti kasvun mahdollisuuksia. Olemme toteuttaneet laajoja vähähiilisen rakentamisen toimiala-analyysejä niin kotimaassa, EU-alueella kuin Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Lue lisää

Joko tiedät, mitä EU:n Green Deal voisi tarjota yrityksellesi?

EU:n Green Deal on Euroopan komission kasvustrategia, jonka tavoitteena on kestävä talous ja hiilineutraali Eurooppa vuonna 2050. Uudella kasvuohjelmalla markkinoille ohjataan satoja miljardeja euroja rahoitusta kestäviin investointeihin ja kehityshankkeisiin sekä uudistetaan toimintaympäristöjä.

Lue lisää
UUTISKIRJEARKISTO

Viimeisimpiä uutiskirjeitämme

Kriisissä piilee mahdollisuus – eikä energiakriisi ole poikkeus (11/2022)

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia

Miten voimme auttaa?

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian

    Yhteydenotto

    Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

    Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.