Tuottoa positiivisella ympäristövaikutuksella

Hallinnoimme ja toimimme neuvonantajana pääomarahastoissa, jotka sijoittavat uusiutuvaan energiaan ja kiertotalouteen

Olemme kansainvälinen toimija, joka hallinnoi ja rahoittaa siirtymistä kestävään energian tuotantoon ja resurssien käyttöön. Missiomme on tarjota sijoittajille mahdollisuutta ja pääsyä sijoittamaan tähän globaaliin, stabiiliin ja palkitsevaan sijoitusluokkaan.

Sijoitusfokuksemme on alueissa, jotka ovat avainasemassa siirtymässämme kohti uutta energiataloutta.

SIJOITUSKRITEERIT

Tasainen tulovirta, globaali hajautus ja puhtaampi ympäristö – kaikki samalla

KASSAVIRTAA MAKSIMOIVA MALLI PERUSTUU PITKÄAIKAISIIN SOPIMUKSIIN

Olemme ammattimainen pääomasijoittaja, joka valitsee projektit, toteuttaa rahoituksen ja
hallitsee sijoitusprosessin ja exitin infrastruktuurihankkeissa.

POSITIIVINEN, KESTÄVÄ JA MITATTAVA YMPÄRISTÖVAIKUTUS

Aurinkoenergiarahastomme sijoittaa globaalisti aurinkosähköä tuottaviin laitoksiin, pääasiassa euroopassa. Kehitämme myös kiertotalouteen sijoittavaa rahastoa ja Waste-to-Energy projekteja ympäri maailman.

ALHAINEN KORRELAATIO MARKKINAKEHITYKSEEN JA HYVÄ TUOTTO/RISKI -SUHDE

Sijoituskohteemme ovat teollisia yhtiöitä, jotka hyödyntävät edistynyttä teknologiaa kannattavan liiketoiminnan ja puhtaamman ympäristön saavuttamiseksi. Kohteiden korrelaatio yleiseen osakemarkkinaan on matala.

”Etsimme jatkuvasti sijoituskohteeksi kiinnostavia yrityksiä tai infrastruktuuriprojekteja, jotka mahdollistavat lisäarvon tuottamisen asiakkaillemme.”

Sijoitustiimi,
Pääomasijoittaminen
SIJOITUSFOKUS

Sijoituksillesi tuottoja positiivisella ympäristövaikutuksella

AURINKOENERGIA

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta sijoittaa aurinkosähköön kansainvälisesti.

Strukturoimme projektimme siten, että minimoimme altistumisemme suurimmille riskeille ja siten mahdollistamme tasaisen ja ennustettavan kassavirran. Sijoituskohteet valitaan tarkasti markkinoilta, joiden
taloudellinen tilanne on suotuisa. Ennen kaikkea toimimme valikoitujen paikallisten kumppanien kanssa tehokkuudeen ja luotettavuuden varmistamiseksi.

WASTE-TO-ENERGY

Yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa olemme käynnistämässä Waste-to-Energy hanketta.

Hyödyntämällä uusimpaa ja kehittyneimpää teknologiaa toimijat Waste-to-Energy laitoksilla madaltavat operatiivisia kustannuksia ja parantavat
laitoksien kannattavuutta. Tyypillisesti tasaista kassavirtaa tuottavat, sähköä ja kierrätysmateriaaleja myyvät laitokset ovat kannattavia muutamassa vuodessa toiminnan käynnistyttyä.

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.