AURINKOENERGIA SIJOITUSVAIHTOEHTONA

Ainutlaatuisen varainhoitomallimme lisäksi tarjoamme sijoittajille eri riskiluokan ja tyylin sijoituskohteita salkkua hajauttamaan

Aurinkosijoitus Korkea

Ammattimaisille ja kokeneille sijoittajille suunnattu sijoitusinstrumentti, jolla sijoitetaan rakennettaviin laitoksiin.
Tuotto >15 % p.a.
Sijoitusaika alle 3 vuotta

Aurinkosijoitus Neutraali (tulossa)

Ammattimaisille sijoittajille suunnattu sijoitusinstrumentti, jolla sijoitetaan rakennettaviin laitoksiin.
Tuotto >10 % p.a.
Sijoitusaika 5-6 vuotta

Aurinkosijoitus Matala

Ammattimaisille sijoittajille suunnattu aurinkorahasto, joka sijoittaa aurinkoenergiavoimalaitoksiin.
Tuotto 6-8 % p.a.
Sijoitusaika 8-10 vuotta

Sijoittaminen aurinkoportfolioon

Instituutionaalisille sijoittajille suunnattu Asset Management -palvelu, jossa ostamme ja hoidamme laitoksia sekä varmistamme niiden tuottopotentiaalin asiakkaillemme.
Tuotto 6-8 % p.a.
Sijoitusaika 10-20 vuotta

SIJOITUSTUOTTEET

Tarjoamme asiakkaillemme strukturoituja sijoitustuotteita, joiden kautta voit mm. lisätä hajautusta salkkuun ja ottaa voimakkaasti kantaa markkinan kehitysodotuksiin.

TÄYDEN VALTAKIRJAN ESG-VARAINHOITO

Valitsemme parhaat sijoituskohteet riippumattomasti – meillä ei ole omia rahastoja. Varainhoitomme perustuu laajan rahasto- ja ETF –valikoiman hyödyntämiseen kestävän kehityksen kriteerit huomioiden.

Lue tuottohistoriasta

TONTTIRAHASTO

Korkia Tonttirahasto sijoittaa kasvukeskuksien asuntotontteihin. Tonttirahastosijoitus on luonteeltaan pitkäaikainen ja sopii ennustettavaa, matalariskistä ja vakaata kassavirtatuottoa arvostaville sijoittajille.

Lue lisää
MIKSI KORKIAN VARAINHOITO?

Näytöt puhuvat puolestamme - menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät

Olemme Euroopan mittakaavassa merkittävä aurinkoenergiatekijä.

Meillä on yli 700 milj. euron aurinkoenergiasitoumuksia ja -hankkeita. Aurinkoenergia-liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Asiakaslähtöinen pankkiiri? Kyllä – on se mahdollista.

Pitkällä tähtäimellä meidän menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät. Toimimme läpinäkyvästi ja asiakkaan etu aina etusijalla. Haluamme osaltamme olla uudistamassa finanssialaa asiakaslähtöisemmäksi.

Emme harjoittele rahoillasi. Näytöt puhuvat puolestamme.

Olemme toimineet vuodesta 2006 ja oman sijoituspalvelutoimiluvan saimme vuonna 2014. Tiimillämme on yhteensä satojen vuosien kokemus alalta, ja varainhoitosalkkumme ovat pärjänneet erinomaisesti. Sijoituskokemuksen lisäksi hyödynnämme yrityksen muita huippuammattilaisia.

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja markkinakatsauksia

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian

    Yhteydenotto

    Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

    Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.