Sijoituskohteita siellä missä paistaa!

Olemme vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin erikoistunut varainhoitaja, jonka kautta voit sijoittaa muun muassa uusiutuvaan energiaan. Operoimme aurinkoenergian parissa ensisijaisesti Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Saat meiltä myös täyden valtakirjan ESG-varainhoitoa, jossa huomioimme kestävän kehityksen kriteerit.

TONTTIRAHASTO SIJOITUSKOHTEENA

Korkia Tonttirahasto sijoittaa kasvukeskuksien asuntotontteihin. Tonttirahastosijoitus on luonteeltaan pitkäaikainen ja sopii ennustettavaa, matalariskistä ja vakaata kassavirtatuottoa arvostavalle sijoittajille

Lue Tonttirahastosta

AURINKOENERGIA SIJOITUSKOHTEENA

Sijoita kokeneen kansainvälisen tiimimme kanssa aurinkoenergiaan. Osaamisemme kattaa koko arvoketjun aurinkoenergialaitosten kehittämisestä niiden rakentamiseen ja managerointiin.

Lue aurinkoenergiasta

TÄYDEN VALTAKIRJAN ESG-VARAINHOITO

Valitsemme parhaat sijoituskohteet riippumattomasti – meillä ei ole omia rahastoja. Varainhoitomme perustuu laajan rahasto- ja ETF –valikoiman hyödyntämiseen kestävän kehityksen kriteerit huomioiden

Lue tuottohistoriasta
MIKSI KORKIA?

Näytöt puhuvat puolestamme - menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät

Euroopan mittakaavassa merkittävä aurinkoenergiatekijä

Meillä on yli 700 milj. euron aurinkoenergiasitoumuksia ja -hankkeita. Aurinkoenergia-liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia Etelä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Asiakaslähtöinen pankkiiri

Pitkällä tähtäimellä meidän menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät. Toimimme läpinäkyvästi ja asiakkaan etu aina etusijalla. Sijoitamme täysin riippumattomasti ETF:iin ja parhaisiin aktiivirahastoihin.

Erinomainen tuotto

Olemme toimineet vuodesta 2006 ja oman sijoituspalvelutoimiluvan saimme vuonna 2014. Tiimillämme on yhteensä satojen vuosien kokemus alalta, ja varainhoitosalkkumme ovat pärjänneet erinomaisesti. Sijoituskokemuksen lisäksi hyödynnämme yrityksen muita ammattilaisia.

NÄYTÖT PUHUVAT PUOLESTAMME

Korkia 100 –osakesalkun kehitys

Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

Sijoita kanssamme aurinkoenergiaan

Aurinkoenergia on sijoitus puhtaan energian puolesta. Sijoittajille erityisen houkuttelevaksi puhtaan energiatuotannon tekee voimakkaasti kasvava markkina, vaikuttavuus ja vaihtoehtoinen tuotonlähde nykyisessä korkomarkkinassa. Aurinkovoimala tuottaa tasaista, ennustettavaa kassavirtaa heti valmistumisensa jälkeen kymmeniksi vuosiksi.

Lue lisää aurinkoenergiasta

Mitä jos antaisit meidän hoitaa salkkuasi?

Valitsemme parhaat sijoituskohteet riippumattomasti lähes 2.200 ETF:n ja 100.000 rahaston valikoimasta vastuullisuuskriteerit huomioiden. Emme ole sidottu kehenkään toimijaan, emmekä käytä varainhoidossa omia rahastoja. Olemme vapaita valitsemaan salkkuihin aidosti parhaat instrumentit.

Lue ESG-varainhoidosta

Vakaata vuotuista kassavirtaa tonteista

Tonttirahasto sijoittaa kasvukeskuksien asuntotontteihin. Alhainen riskitaso, vakaa hyvin ennustettavissa oleva kassavirta sekä hallinnoinnin helppous tekevät tonttirahastosta hyvän matalariskisen sijoitusmuodon. Tonttirahastosijoitus sopii instituutiosijoittajille, ammattimaisille yksityissijoittajille sekä sijoitusyhtiöille osana salkun hajautusta.

Lue lisää Tonttirahastoista
UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja markkinakatsauksia

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian

    Yhteydenotto

    Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

    Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.