Sijoita kanssamme
PITKÄJÄNTEISTÄ VARAINHOITOA

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani varallisuuden kasvattamisessa.

Maailma on täynnä kiinnostavia sijoituskohteita, mutta riski/tuotto-suhteen hallinta on nopeasti muuttuvassa maailmassa haastavaa. Sijoittamisessa tärkeää on sijoittaa oikeilla instrumenteilla oikeisiin kohteisiin, sopivasti hajauttaen. Aktiivisella lähestymistavalla ja näkemyksenotolla päästään pitkällä tähtäimellä parhaisiin tuloksiin.

Yritysvarallisuuden hoidossa ja perheoikeudellisissa dokumenteissa toimimme yhteistyössä KPMG:n kanssa.

Tarjoamme sijoittajille sekä kokonaisvaltaista varallisuuden hoitoa, että mahdollisuutta sijoittaa kauttamme yksittäisiin sijoituskohteisiin.

MIKSI KORKIAN VARAINHOITO?

Sijoittajana kestävän kasvun saavuttaminen vaatii oikeiden työkalujen käyttämistä, suunnitelmallisuutta ja nokkeluutta

Asiakaslähtöinen pankkiiri? Kyllä – se on mahdollista.

Pitkällä tähtäimellä meidän menestyksemme tulee siitä, kun asiakkaamme menestyvät. Toimimme läpinäkyvästi ja asiakkaan etu aina etusijalla. Haluamme osaltamme olla uudistamassa finanssialaa asiakaslähtöisemmäksi.

Emme harjoittele rahoillasi. Näytöt puhuvat puolestamme.

Olemme toimineet vuodesta 2006 ja oman sijoituspalvelutoimiluvan saimme vuonna 2014. Tiimillämme on yhteensä satojen vuosien kokemus alalta, ja varainhoitosalkkumme ovat pärjänneet erinomaisesti. Sijoituskokemuksen lisäksi hyödynnämme yrityksen muita huippuammattilaisia.

Tarjoamme ainoana Suomessa yksityissijoittajille ammattimaisia palveluja.

Ainoana Suomessa tarjoamme yksityissijoittajille pääsyn maailman parhaisiin rahastoihin yli 50 000 instrumentin valikoimasta. Oli sijoitussalkkusi 100 000 € tai 100 milj. € tarjoamme sinulle samaa ensiluokkaista varainhoitoa.

PALVELUMME SIJOITTAJALLE

Ainutlaatuisen varainhoitomallimme lisäksi tarjoamme sijoittajille eri riskiluokan ja tyylin sijoituskohteita salkkua hajauttamaan

Varainhoito

Varainhoitomme lähtökohtana on löytää ja käyttää ainoastaan maailman parhaita rahastoja ja ETFiä. Riippumattomana toimijana emme ole sidottuja mihinkään toimijaan, eikä meillä ei ole lainkaan omia rahastoja, mikä synnyttäisi eturistiriitoja.

KASVUYHTIÖSIJOITUKSET

Löytyykö sijoituksistasi yhtiöitä, joilla on suuri arvonnousu- ja kasvupotentiaali? Kauttamme pääset sijoittamaan tarkasti valikoituihin
listaamattomiin kasvuyhtiöihin.

VALIKOIDUT SIJOITUSTEEMAT

Valikoitujen sijoitusteemojemme kautta voit lisätä hajautusta salkkuun ja ottaa voimakkaasti kantaa markkinan kehitysodotuksiin ja esimerkiksi suojata sijoituksiasi markkinaromahdusta vastaan.

PÄÄOMARAHASTOT

Tarjoamme ammattimaisille sijoittajille pääomarahastoja ainutlaatuisella, sijoittajan kassavirtoja maksimoivalla rakenteella. Sijoitusfokuksemme on erityisesti uusiutuvassa energiassa.

Mitä tarkoittaa riippumattomuus?

”Riippumattomuus on sijoituspalveluissa sama kuin asiakaslähtöisyys: se tarkoittaa sitä, että palveluntarjoajalla ei ole sopimuksia tai palkkiojärjestelmiä kenenkään muun toimijan kanssa, eikä omia rahastoja tai sijoitussalkkuja jotka ohjaisivat mitä instrumentteja asiakkaiden salkkuihin laitetaan. Siis vapaus valita sijoittajalle aidosti paras ratkaisu.”

Lassi Lehmusvuori,
Senior Private Banker
UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja markkinakatsauksia

YHTEYS

Varainhoidon yhteystiedot ja toimipisteet

+358 (0) 10  523 2200
info@korkia.fi

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@korkia.fi

Helsinki

Keskuskatu 8 B, 7. krs
00100 Helsinki

Tampere

Hämeenkatu 14 C, 2. krs
33100 Tampere

Turku

Yliopistonkatu 25 A 13
20100 Turku

Jyväskylä

Kauppakatu 28 A 32, 4. krs
40100 Jyväskylä

Oulu

Isokatu 30, 4. krs
90100 Oulu