VAHVA VAIHTOEHTOISTEN OSAAJA KESTÄVÄN KEHITYKSEN TEEMOISSA

Konsultoinnin ja rahoitusalan osaamisen yhdistämisen ansiosta meillä on vahva asiantuntijuus aurinkoenergian, kiertotalouden ja liikenteen aloilta.

Kokeneilla asiantuntijoillamme on yli 25 vuoden kokemus sijoitusmarkkinoilta. Tarjoamme avoimen arkkitehtuurin varainhoidon lisäksi mielenkiintoisia pääomarahastoja. Tällä hetkellä merkinnässä ovat Korkia Aurinkoenergiarahasto Ky ja Korkia Tonttirahasto Ky.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Kiitos, haluan kuulla lisää

SIJOITA KANSSAMME AURINKOENERGIAAN

Voit sijoittaa kauttamme projektien alkuvaiheeseen, valmistuneisiin tai lähes valmiisiin aurinkoenergialaitoksiin. Instituutionaalisille sijoittajille suunnatussa Asset Management –palvelussa ostamme ja hoidamme laitoksia sekä varmistamme niiden tuottopotentiaalin toteutumisen asiakkaillemme.

Lue lisää aurinkoenergiasta

TONTTIRAHASTO

Korkia Tonttirahasto tarjoaa ammattisijoittajille matalariskistä inflaatio- ja deflaatiosuojattua kassavirtaa. Tonttirahaston tuotto on asuntojen hintakehityksestä riippumatonta.

Lue lisää Tonttirahastosta

TÄYDEN VALTAKIRJAN ESG-VARAINHOITO

Valitsemme parhaat sijoituskohteet riippumattomasti – meillä ei ole omia rahastoja. Varainhoitomme perustuu laajan rahasto- ja ETF–valikoiman hyödyntämiseen kestävän kehityksen kriteerit huomioiden.

Lue tuottohistoriasta
VASTUULLISUUS TOIMINTAMME YTIMESSÄ

Vastuullisuus on sisäänrakennettu kaikkiin liiketoimintoihimme

Korkia Asset Management Oy on YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden (UNPRI) allekirjoittaja.

Korkia Oy on yrityksistä, yliopistoista, tutkimuslaitoksista ja kaupungeista koostuvan Climate Leadership Coalitionin (CLC) jäsen.

Korkia Asset Management Oy on Suomen vastuullisen sijoittamisen yhdistyksen FINSIFin (Finland’s Sustainable Investment Forum ry) jäsen.

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja markkinakatsauksia

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian