MIKSI KORKIAN TONTTIRAHASTO?

Vakaa kassavirta, alhainen riskitaso ja ammattimainen kustannustehokas hallinnointi

Mistä on kyse?

Tonttirahasto sijoittaa suomalaisten kasvukeskuksien asuintontteihin, joissa asunto-osakeyhtiö on vuokralainen. Vuokratuotto on inflaatio- ja deflaatiosuojattua. Tontin vuokra ja tonttiosuuksien lunastushinta eivät voi laskea.

Tonttirahaston edut verrattuna asuntosijoittamiseen

Ei vajaakäyttöä, vuokralaishallintoa, vuokravälitystä tai välityskuluja. Ei vaihtuvuutta, vuokranperintää, rästejä tai korjausinvestointitarpeita. Sijoituksen tuotto ei ole riippuvainen asuntojen hintakehityksestä.

Kenelle tonttirahasto sopii?

Tonttirahastosijoitus on pitkäaikainen ja vakaata kassavirtaa tuottava sijoituskohde, joka sopii instituutiosijoittajille, ammattimaisille yksityissijoittajille sekä sijoitusyhtiöille osana salkun hajautusta.

ESIMERKKEJÄ TEHDYISTÄ SIJOITUKSISTA

Korkia Tonttirahasto sijoittaa kasvukeskuksien asuintalotontteihin

Helsinki

Kahdeksan kytkettyä 115 m² erillistaloa upealla kattoterassilla. Osasta asunnoista merinäköala. Loistava sijainti puistoalueen ja Lauttasaaren ala-asteen vieressä. Kohde on rakenteilla ja sen arvioitu valmistuminen on 2/2021.

Vantaa

Kahdeksankerroksinen täydennysrakennuskohde Vantaalla noin 500 metrin päässä Louhelan juna-asemasta. Suunnitteilla 42 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin saakka. Rakentaminen alkaa tämän vuoden lopussa ja kohde valmistuu kesällä 2022.

Oulu

Moderni 83 asunnon rakennuskohde Oulun ydinkeskustassa. Kahdessa ylimmässä kerroksessa on kerrostaloissa harvinaisia kaksikerroksisia asuntoja. Kohde on rakenteilla ja valmistuu keväällä 2021.

Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai
välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja palaamme mahdollisimman pian