MIKSI KORKIAN TONTTIRAHASTOT?

Vakaa kassavirta, alhainen riskitaso ja ammattimainen kustannustehokas hallinnointi

Mistä on kyse?

Tonttirahastot sijoittavat suomalaisten kasvukeskuksien asuintontteihin, joissa asunto-osakeyhtiö on vuokralainen. Vuokratuotto on inflaatio- ja deflaatiosuojattua. Tontin vuokra ja tonttiosuuksien lunastushinta eivät voi laskea.

Tonttirahaston edut verrattuna asuntosijoittamiseen

Ei vajaakäyttöä, vuokralaishallintoa, vuokravälitystä tai välityskuluja. Ei vaihtuvuutta, vuokranperintää, rästejä tai korjausinvestointitarpeita. Sijoituksen tuotto ei ole riippuvainen asuntojen hintakehityksestä.

Kenelle tonttirahastot sopivat?

Tonttirahastosijoitus on pitkäaikainen ja vakaata kassavirtaa tuottava sijoituskohde, joka sopii varakkaille, edistyneille yksityissijoittajille, instituutiosijoittajille, ammattimaisille yksityissijoittajille sekä sijoitusyhtiöille osana salkun hajautusta.

Tavoitteena yli 5 % vuosittainen kassavirtatuotto

Vuonna 2020 suljettu Korkia Tonttirahasto Ky onnistuneesti ylitti alkuperäisen tavoitteensa mukaisen yli 5 % vuosittaisen kassavirtatuoton kaikkien kulujen jälkeen. Uusi Korkia Tonttirahasto II Ky on avattu lokakuussa 2020 ja rahaston tuottotavoitteena on sama yli 5 % vuotuinen kassavirta kaikkien kulujen jälkeen.*

Sijoita ammattisijoittajien kanssa

Olemme avanneet lokakuun 2020 alussa aiempaa laajemmalle sijoittajajoukolle uuden Korkia Tonttirahasto II Ky:n. Tarjoamme tonttisijoittamista nyt myös edistyneille yksityissijoittajille.

Ota yhteyttä

Sijoituskohteena kasvukeskuksien asuintontit

Tonttirahastomme sijoittavat kasvukeskuksien asuintalojen tontteihin, joille rakennettavat asunto-osakeyhtiöt tulevat vuokralaisiksi. Jo suljetulla Korkia Tonttirahasto Ky:llä on omistuksessaan yli 60 tonttia erityisesti pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun seuduilla.

ESIMERKKEJÄ TEHDYISTÄ SIJOITUKSISTA

Korkian tonttirahastot sijoittavat kasvukeskuksien asuintalotontteihin

Helsinki

Kahdeksan kytkettyä 115 m² erillistaloa upealla kattoterassilla. Osasta asunnoista merinäköala. Loistava sijainti puistoalueen ja Lauttasaaren ala-asteen vieressä.

Vantaa

Kahdeksankerroksinen täydennysrakennuskohde Vantaalla noin 500 metrin päässä Louhelan juna-asemasta. Kohteessa on yhteensä 42 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin saakka.

Oulu

Moderni 83 asunnon rakennuskohde Oulun ydinkeskustassa. Kahdessa ylimmässä kerroksessa on kerrostaloissa harvinaisia kaksikerroksisia asuntoja.

*Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottotavoitteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä. Korkia Tonttirahasto Ky:n osalta esitetty ei ole tae siitä, että vastaava toteutuu Korkia Tonttirahasto II Ky:n osalta. Tuottotavoite on Korkian omiin oletuksiin perustuva ja laatima ennuste, jonka toteutumisesta ei ole takeita.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteystietosi alle, mikäli haluat kuulla lisää uudesta rahastostamme