Kotimainen Nylund vahvistaa asemaansa valaistusliiketoiminnassa yritysostolla. Oy Nylund Group Ab on ostanut aLUMEN Oy:n valoliiketoiminnan. Wallstreet on toiminut yrityskaupan järjestelijänä ja aLUMEN Oy:n neuvonantajana koko myyntiprosessin ajan.

aLUMEN Oy on vuonna 2001 perustettu valaistusalan/valaistustekniikan maahantuonti ja markkinointiyritys, jonka liikevaihto oli vuonna 2016 n. 1 Meur. aLUMEN on laadukas toimija sisä- ja ulkovalaistuksen, valaistuksen ohjauksen, sekä myymälä- ja teollisuusvalaistuksen puolella.

Oy Nylund Group Ab on vanha suomalainen perheyritys joka ensisijaisesti myy energiatehokkuus- ja tiedonsiirtoratkaisuja kiinteistöille ja teollisuuden tarpeisiin. Oy Nylund Group Ab:n liikevaihto on n. 10 Meur.

Yrityskaupan myötä aLUMEN:in entinen omistaja Markku Hämäläinen siirtyy Nylundin palvelukseen ja tuo Nylundille vahvaa osaamista erityisesti suunnittelija-asiakkaiden pariin. ”Markun siirtyminen Nylundille takaa sen, että asiakastyö jatkuu jouheasti ja katkeamatta yrityskaupasta huolimatta,” kertoo Nylund Groupin toimitusjohtaja Johan Karlsson.

”Tässä toimeksiannossa oli kyse kapeasta erikoisalasta, jota lähdimme yhdessä kartoittamaan. Tulimme siihen tulokseen, että on parempi löytää ostajaehdokas jolla on valaistusalan osaamista, mutta myös muita synergiaetuja. Nämä kaksi osa-aluetta Nylund Group Oy täytti mainiosti,” kertoo Wallstreet Corporate Finance:n Tom Kumlin.

Wallstreet on erikoistunut erityisesti PK-yritysten fuusioiden ja yrityskauppojen järjestelyyn sekä konsultointiin. Etsimme jatkuvasti yksilöityjä ratkaisuja PK-yritysten kasvuhankkeisiin liittyen.

 

Lisätietoja:

Tom Kumlin
Johtaja
Wallstreet Corporate Finance
+358 10 523 2267
tom.kumlin@wallstreet.fi

 

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.