Tekes kertoo verkkosivuillaan kuulumisia Ho Chi Minh Cityn innovaatioviikolta ja siellä järjestetystä Hatch! -kasvuyritystapahtumasta sekä Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi pidetystä Together with Finland -tapahtumasta. Tapahtumat olivat Suomen ja Vietnamin välisen vuonna 2008 alkaneen innovaatioyhteistyön satoa, kuten myös Vietnam Market Access and Partnership, VMAP-ohjelma. Myös Eera on yksi VMAP-ohjelman suomalaisyrityksistä.

Eera on maailmalla edelläkävijä ohjelmistorobotiikkaa hyödyntävän liiketoiminnan kehittämisessä. Nyt se on viemässä osaamistaan Vietnamiin.

”Vietnamissa ja muilla kehittyvillä markkinoilla automaation avulla pystytään parantamaan tuottavuutta ja tuottamaan suurempaa lisäarvoa, mikä sitten mahdollistaa kansalaisille paremman elintason ja hyvinvoinnin”, osakas Tomi Torri perustelee.

Eera toimii aina yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa.

”Meillä on täällä kumppaniyritys, jonka kanssa allekirjoitimme tällä viikolla aiesopimuksen. Tähtäämme siihen, että perustamme yhteisyrityksen”, Torri paljastaa Ho Chi Minh Cityn innovaatiotapahtumassa.

Lue koko artikkeli Tekesin sivuilta.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.