DI Petri Kalliokoski ja KTM Minna Korkeaoja on kutsuttu Korkia Consultingin uusiksi Senior Advisoreiksi. Minna Korkeaoja on toiminut pitkään Pohjolan Voiman talousjohtajana ja Petri Kalliokoski on siirtynyt yrittäjäksi toimittuaan pitkään VTT:n liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajan varamiehenä.

DI Petri Kalliokoski
toimii tällä hetkellä omistajana ja toimitusjohtajana High Metal Oy:ssä sekä Makron Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on usean kasvu- ja teknologiayrityksen hallituksen jäsen. Ennen nykyisiä tehtäviään Petri Kalliokoski toimi pitkään VTT:llä vastaten viimeisimpänä tehtävänään VTT:n ICT-, elektroniikka- ja terveysteknologioiden tutkimus- ja asiakastoiminnasta. Petri toimi myös VTT:n toimitusjohtajana varamiehenä sekä VTT Ventures Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Petrillä on erittäin laaja-alainen osaaminen elinkeinoelämän tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta, strategisesta liiketoiminnan kehittämisestä sekä uusien kasvu- ja teknologiayhtiöiden toiminnasta. “On hienoa päästä mukaan Korkian toimintaan, ja arvostan erityisesti Korkian aktiivista toimintaa uuden liiketoiminnan synnyttämisessä ja kasvun hakemisessa toimialojen, liiketoimintamallien ja teknologioiden rajapinnoilta”, toteaa Petri Kalliokoski.

KTM Minna Korkeaoja on toiminut 20 vuotta Pohjolan Voima Oyj:n talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten konsernin taloudesta, rahoituksesta, strategisesta suunnittelusta, riskien hallinnasta ja yhteisten tukipalveluiden kehittämisestä. Minna on ollut useiden Pohjolan Voiman konserniyhtiöiden hallituksen jäsen sekä sähkön- ja lämmöntuotantoa tukevan palvelukonsernin emoyhtiön Powest Oy:n toimitusjohtaja. Lisäksi Minna on toiminut Energiateollisuus ry:n ja keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen hallituksissa.

Minna on ollut mukana useissa voimalaitosprojekteissa ja palvelukonsernin yritysjärjestelyissä sekä kehittänyt konsernin tukipalveluita mm. ulkoistamalla ja rakentamalla strategisia kumppanuuksia.

”Korkian vahvat osaamisalueet ja oma työkokemukseni kohtaavat innostavalla tavalla. On erittäin mielenkiintoista päästä mukaan tekemään töitä ”korkialaisittain”, törmäyttämällä ideoita, ihmisiä ja teknologioita vaihtuvissa tiimeissä”, Minna Korkeaoja kommentoi.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.