Hei,

Haemme vahvistusta liikkeenjohdon konsultointitiimimme. Korkialla olemme erityisen vahvoja tunnistamaan mahdollisuuksia ja luomaan kasvua sekä kilpailuetua markkinamurroksista. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja hyödyntämään heidän kannaltaan tärkeitä liiketoiminnan muutosajureita – luomme konkreettista kasvua, emme maalaile vain visioita tai kirjoita raportteja.

Erityisiä vahvuusalueitamme ovat energia, kiertotalous ja liikenteen ala. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Olemme esimerkiksi olleet auttamassa Valioa hiilineutraalin maitoketjun kehittämisessä, luomassa liikenteen uutta liiketoimintaa (mm. perustamassa MaaS Globalia ja latauspalveluoperaattori Virtaa) sekä kehittämässä kestävää sanitaatiopalveluketjua kehitysmaihin Suomen UNICEFin kanssa. Parhaillaan toimimme muun muassa hankekoordinaattorina Aviapoliksen liikennelabra-verkostohankkeessa, jossa kymmenien yritysten voimin kehitetään yhdessä älykkäitä ja puhtaita liikkumisen palveluja Aviapoliksen alueella Vantaalla.

Konsulttina työskentelet asiakashankkeiden ytimessä, suorassa kontaktissa asiakkaan johdon kanssa, ja yhdessä tiimin kanssa vastaat siitä, että hanke vastaa asiakkaan odotuksia. Vastuullasi on ennen kaikkea monipuolisten asiakasprojektien liiketoimintamallinnukset, minkä lisäksi työtehtäviisi kuuluu projektijohtaminen, laajoihin asiakokonaisuuksiin perehtyminen nopeasti, tiedonkeruu eri lähteistä, tiedon analysointi, jäsentely sekä johtopäätösten teko. Ennen kaikkea tekemistäsi ohjaa ymmärrys asiakkaan haasteista ja uusien liiketoimintaratkaisujen suunnittelusta.

Haemme asennetta ja aitoa intoa olla mukana tutkimassa uusia kasvupolkuja, haastamassa kestämättömiä liiketoimintaratkaisuja ja siten ratkaisemassa asiakkaidemme ja yhteiskuntamme haasteita ja kipukohtia nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Voimme luvata, että jos sinulla on näkemystä ja energiaa, niin kontribuutiosi näkyy koko Korkiassa.

Kasvamme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerralla kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija. Siksi meillä kaikilla on mahdollisuus ja osaltaan myös vastuu kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. Tavoitteemme ovat korkealla.

Innostuitko?

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja annan lisätietoa tehtävästä ja Korkiasta! Minut tavoittaa puhelimitse numerosta +358 400 652 228 tai sähköpostilla turkka.oksanen@korkia.fi. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 10.3.2019. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Checklist – odotamme sinulta, että

  • Sinulla on 2-5 vuoden kokemus ja näyttöjä liikkeenjohdon konsultoinnista
  • Olet numeroihminen, liiketoimintamallinnusten ja -laskelmien teko on vahvuusalueesi
  • Loistat tiedonprosessoinnissa analyyttisella asenteella
  • Osaat rakentaa keräämästäsi datasta merityksellisiä johtopäätöksiä, kiteyttää ja visualisoida tietoa sekä esittää johtopäätökset vakuuttavasti
  • Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi
  • Sinulla on relevantti koulutustausta, esim. DI tai KTM

Me puolestaan lupaamme, että

  • Pääset mukaan kiinnostaviin asiakashankkeisiin ratkomaan yhteiskuntamme kehityksen kannalta merkittäviä haasteita (fokusalueitamme ovat energia, kiertotalous ja liikenne)
  • Pääset mukaan kasvavaan, matalahierarkiseen yritykseen rakentamaan yhdessä tiimin kanssa Korkiasta menestystarinaa ja kehittymään Korkian mukana
  • Pääset mukaan monialaiseen tiimin upeiden kunnianhimoisten työtovereiden seuraan. Korkialla on huippuammattilaisia eri aloilta ja diversiteetti on yksi tiimimme vahvuuksista.

 

Korkia on kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävän kehitykssen edistäminen. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 noin 8,5 M€ (vrt. 6,5 M€ vuonna 2017), asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Tiimimme koostuu yli 75 asiantuntijasta 9 toimipisteessä ja toimintaamme tukee vahva Advisor-verkosto. www.korkia.fi