Hei,

Haemme vahvistusta liikkeenjohdon konsultointitiimimme liikenteen saralle. Liikenteessä keskitymme ennen kaikkea palveluistuvan ja sähköistyvän liikenteen ja logistiikan tuomiin mahdollisuuksiin, kuitenkaan unohtamatta biokaasun mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja hyödyntämään heidän kannaltaan tärkeitä liikenteen ja logistiikan muutosajureita. Luomme konkreettista liiketoimintaa liikenteen murroksen vanavedessä, emme maalaile vain visioita tai kirjoita raportteja.

Keskitymme Korkiassa korkeatasoisiin sijoitus-, kehitys- ja rahoitusratkaisuihin, joissa yhdistyy kestävä kehitys, vastuullisuus ja kansainvälisyys. Konsultointitiimimme toteuttaa laaja-alaisesti liikkeenjohdon konsultointiprojekteja ja olemme erityisen vahvoja tunnistamaan mahdollisuuksia ja luomaan kasvua sekä kilpailuetua markkinamurroksista. Erityisiä vahvuusalueitamme ovat palveluistuva ja sähköistyvä liikenne, energia ja kiertotalous.

Korkian liikenteen konsultointi keskittyy liikenteen saralla syntyvien uusien kasvumahdollisuuksien hyödyntämiseen. Muutamia esimerkkejä toiminnastamme liikenteen alueella:

 • Meillä on pitkä tausta ja merkittävä osaaminen sähköistyvässä ja palveluistuvassa liikenteessä. Olemme olleet keskeisenä toimijana luomassa alan uutta liiketoimintaa, mm. perustamassa MaaS Globalia ja latauspalveluoperaattori Virtaa.
 • Olemme pitkään koordinoineet ja koordinoimme yhä muun muassa kansallisia sähköautojen latauspistetukia ja mittavia liikennealan ekosysteemihankkeita.
 • Teemme mittavia yhteistyöhankkeita kansainvälisten kumppaniemme kanssa vieden liikennealan oppeja Suomesta ulkomaille (MaaS ja sähköinen liikenne).
 • Olemme myös voimakkaasti mukana liikenteen biokaasusektorissa yhdessä alan energiatoimijoiden kanssa.
 • Autonominen liikenne ja droonit ovat myös kartallamme merkittävien kumppanuuksien kautta.

Konsulttina pääset työssäsi osallistumaan monipuolisesti erilaisiin asiakasprojekteihin sekä tukemaan asiakkaitamme heidän strategisissa kasvutavoitteissaan. Työskentelet tiiviisti osana konsulttitiimiä, jossa vastaat itsenäisesti siitä, että työsi tukee tiimin yhteisiä tavoitteita. Tehtäviisi kuuluu monimutkaisiinkin asiakokonaisuuksiin perehtyminen nopeasti, monipuolinen tiedonkeruu eri lähteistä, tiedon analysointi, jäsentely, johtopäätösten teko ja esittäminen. Ennen kaikkea tekemistäsi ohjaa ymmärrys asiakkaan haasteista.

Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus liikenteen alan toimintaympäristön, trendien, kilpailukentän ja teknologioiden analysoinnista sekä liiketoimintalaskelmien tekemisestä. Olet sinut numeroiden kanssa ja pystyt käsittelemään datamassoja. Osaat rakentaa keräämästäsi datasta merkityksellisiä johtopäätöksiä, kiteyttää ja visualisoida tietoa sekä esittää johtopäätökset vakuuttavasti.

Lisäksi haemme asennetta ja aitoa intoa olla mukana tutkimassa uusia kasvupolkuja, haastamassa kestämättömiä liiketoimintaratkaisuja ja siten ratkaisemassa asiakkaidemme ja yhteiskuntamme haasteita ja kipukohtia nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerralla kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija. Siksi meillä kaikilla on mahdollisuus ja osaltaan myös vastuu kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. Tavoitteemme ovat korkealla.

 

Innostuitko?

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja annan lisätietoa tehtävästä ja Korkiasta! Minut tavoittaa puhelimitse numerosta +358 400 652 228 tai sähköpostilla turkka.oksanen@korkia.fi. Jos et ole ihan varma, onko tämä paikka juuri sinulle, niin vinkkaa verkostollesi, josko joku tuttavasi löytäisi tästä unelmiensa työpaikan. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 28.2.2019

 

Checklist – odotamme sinulta, että

 • Olet liikenteen alan asiantuntija
 • Sinulla on 4-8 vuoden kokemus ja näyttöjä liikkeenjohdon konsultoinnista
 • Olet tottunut ja kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa
 • Sinulla on itsenäinen ja proaktiivinen työskentelyote
 • Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi
 • Sinulla on relevantti koulutustausta, esim. DI tai KTM.

Me puolestaan lupaamme, että

 • Pääset mukaan kiinnostaviin asiakashankkeisiin ratkomaan yhteiskuntamme kestävän kehityksen kannalta merkittäviä haasteita
 • Pääset mukaan kasvavaan, matalahierarkiseen yritykseen rakentamaan yhdessä tiimin kanssa Korkiasta menestystarinaa ja kehittymään Korkian mukana
 • Pääset mukaan monialaiseen tiimin upeiden kunnianhimoisten työtovereiden seuraan. Korkialla on huippuammattilaisia eri aloilta ja diversiteetti on yksi tiimimme vahvuuksista.

Korkia on kansainvälisesti toimiva, sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävä kehitys. Rakennamme kestävää kasvua tutkimalla jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja luomalla tarvittaessa niitä itse. Palvelujamme ovat laajat sijoittajan palvelut ja varallisuudenhoito, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen, pääomasijoittaminen sekä liikkeenjohdon konsultointi. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 8,6 M€ (vrt. 2017 6,5 M€) ja tiimimme koostuu yli 75 asiantuntijasta sekä vahvasta Advisor-verkostosta.