Hei,

Liikkeenjohdon konsultointitiimimme odottaa innolla uutta jäsentä ja vahvistusta: haemme konsulttia pääkonttorillemme Helsinkiin.

Keskitymme Korkiassa korkeatasoisiin sijoitus-, kehitys- ja rahoitusratkaisuihin, joissa yhdistyy kestävä kehitys, vastuullisuus ja kansainvälisyys. Konsultointitiimimme toteuttaa laaja-alaisesti liikkeenjohdon konsultointiprojekteja ja olemme erityisen vahvoja tunnistamaan mahdollisuuksia ja luomaan kasvua sekä kilpailuetua markkinamurroksista.

Mitä se tarkoittaa käytännössä? Olemme viime aikoina esimerkiksi olleet rakentamassa kasvustrategiaa monialayhtiö Algoliin, kehittämässä liikenteen palveluistumista Baskimaalle ja kehittämässä kestävää sanitaatiopalveluketjua kehitysmaihin Suomen UNICEFin kanssa. Parhaillaan toimimme muun muassa hankekoordinaattorina Aviapoliksen liikennelabra-verkostohankkeessa, jossa kymmenien yritysten voimin kehitetään yhdessä älykkäitä ja puhtaita liikkumisen palveluja Aviapoliksen alueella Vantaalla.

Konsulttina pääset työssäsi osallistumaan monipuolisesti erilaisiin asiakasprojekteihin sekä tukemaan asiakkaitamme heidän strategisissa kasvutavoitteissaan. Työskentelet tiiviisti osana konsulttitiimiä, jossa vastaat itsenäisesti siitä, että työsi tukee tiimin yhteisiä tavoitteita. Tehtäviisi kuuluu välillä monimutkaisiinkin asiakokonaisuuksiin perehtyminen nopeasti, monipuolinen tiedonkeruu eri lähteistä (ml. syvähaastattelut), tiedon analysointi, jäsentely, johtopäätösten teko ja esittäminen. Ennen kaikkea tekemistäsi ohjaa ymmärrys asiakkaan haasteista.

Toivomme, että sinulla on vankkaa kokemusta toimintaympäristön, trendien, kilpailukentän ja teknologioiden analysoinnista ja liiketoimintalaskelmien tekemisestä. Olet sinut numeroiden kanssa ja pystyt käsittelemään datamassoja. Osaat rakentaa keräämästäsi datasta merkityksellisiä johtopäätöksiä, kiteyttää ja visualisoida tietoa sekä esittää johtopäätökset vakuuttavasti.

Lisäksi haemme asennetta ja aitoa intoa olla mukana tutkimassa uusia kasvupolkuja, haastamassa kestämättömiä liiketoimintaratkaisuja ja siten ratkaisemassa asiakkaidemme ja yhteiskuntamme haasteita ja kipukohtia nopeasti muuttuvassa maailmassa. Erityisiä vahvuusalueitamme ovat energia, kiertotalous ja liikenteen ala.

Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerralla kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija. Siksi meillä kaikilla on mahdollisuus ja osaltaan myös vastuu kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. Tavoitteemme ovat korkealla.

 

Innostuitko?

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja annan lisätietoa tehtävästä ja Korkiasta! Minut tavoittaa 22.12.2018 asti puhelimitse numerosta +358 400 652 228 tai sähköpostilla turkka.oksanen@korkia.fi. Jos et ole ihan varma, onko tämä paikka juuri sinulle, niin vinkkaa verkostollesi, josko joku tuttavasi löytäisi tästä unelmiensa työpaikan. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.12.2018.

 

Checklist – odotamme sinulta, että

• Sinulla on 2-5 vuoden kokemus ja näyttöjä liikkeenjohdon konsultoinnista
• Olet tottunut ja kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa
• Loistat tiedonprosessoinnissa analyyttisella asenteella
• Sinulla on itsenäinen ja proaktiivinen työskentelyote
• Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi
• Sinulla on relevantti koulutustausta, esim. DI tai KTM.

 

Korkia on kansainvälisesti toimiva, sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävä kehitys. Rakennamme kestävää kasvua tutkimalla jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja luomalla tarvittaessa niitä itse. Palvelujamme ovat laajat sijoittajan palvelut ja varallisuudenhoito, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen, pääomasijoittaminen sekä liikkeenjohdon konsultointi. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 6,5 M€ ja meillä on yli 100 asiantuntijaa kahdeksassa toimipisteessä.