Hei,

Etsimme ohjelmistorobotiikan tiimiimme uutta Solution Consultantia asiakasprojektien toteutukseen. Tule mukaan rakentamaan kanssamme ohjelmistorobotiikan kansainvälistä menestystarinaa! Tällä hetkellä tarvitsemme ripeästi lisää käsipareja ja vahvistusta tiimiimme liiketoiminnan kasvaessa.

Entisellä Eera-nimellä Korkia oli tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja olemme siitä asti toimineet ohjelmistorobotiikan pioneerina, nyt uudella nimellä. Liittymällä tiimiimme pääset oppimaan tietotyön automatisoinnin ammattilaisilta ja omalta osaltasi muovaamaan voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää ohjelmistorobotiikan alaa.

Näkemyksemme mukaan ohjelmistorobotiikan markkina kasvaa, kun ymmärrys automaation mahdollisuuksista laajenee ja RPA-työkalujen kehittyminen tuo uusia mahdollisuuksia (lue esimerkiksi Solution Consultantimme Justuksen artikkelisarja ohjelmistorobotiika hyödyntämisestä, osa1 ja osa2). Koko ala kehittyy nyt voimakkaasti ja olemme projekteissamme päivittäin yhä enemmän tekemisissä koneoppimisen ja älykkään robotiikan kanssa.

Teknisen RPA-konsultin roolissa hyppäät suoraan asiakasprojekteihin ja pääset työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa niin tausta- kuin ydinliiketoiminnan prosessien automatisoinnissa. Asiakaskuntamme on laaja ja vain Suomessa olemme toimineet yli 60 asiakkaan kanssa. Olemme mm. automatisoineet pankkien liiketoimintaprosesseja sekä HOAS:in asuntohakemusten käsittelyprosessin. Toimimme neuvonantajana, jonka tehtävä on auttaa asiakkaitamme alkuun ohjelmistorobotiikan käyttöönotossa ja näin välttää uuden teknologian ja toimintatapojen tuomat riskit. On siis tärkeä, että pysymme jatkuvasti kehityksen kärjessä.

Solution Consultantina tulet työskentelemään osana alati kasvavaa 15-henkistä tietotyön automatisaation tiimiä. Pääasiallisia työtehtäviäsi on tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi (esim. UiPath, BluePrism), asiakasyritystemme prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien testaaminen ja käyttöönotto. Lisäksi osallistut oman palvelutarjoamamme kehittämiseen. Tyypillisesti asiakasprojektit ovat muutaman kuukauden kestoisia ja tuona aikana työskentelet tiiviisti osana asiakasyrityksen tiimiä. Asiakkaasta riippuen työ voi siis sisältää myös matkustamista. Haluamme nähdä sinut isossa roolissa rakentamassa ja kasvattamassa RPA-liiketoimintaamme kohti kansainvälistä menestystarinaa.

Ideaalina hakijana sinulla on tietotekninen ymmärrys ja aikaisempaa kokemusta ohjelmistorobotiikasta tai olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Ehdottomana etuna näemme myös osaamisen prosessien kehittämisestä. Lisäksi olet valmistunut tai juuri valmistumassa. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin, niin suomeksi kuin englanniksi.

Innostuitko?

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja annan lisätietoa tehtävästä ja tiimistä! Minut tavoittaa puhelimitse numerosta +358 400 457 958 tai sähköpostilla ilari.immonen@korkia.fi. Jos et ole ihan varma, onko tämä paikka juuri sinulle, niin vinkkaa verkostollesi, josko joku tuttavasi löytäisi tästä unelmiensa työpaikan. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi  pikimmiten, kuitenkin viimeistään 3.3.2019.

Checklist – odotamme sinulta
  • Olet innostunut ohjelmistorobotiikasta ja mahdollisesti myöstä AI:sta, koneoppimisesta tai älykkäästä robotiikasta
  • Sinulla on relevantti AMK- tai korkeakoulututkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta
  • Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on kokemusta ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä
  • Sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä