Sähköisen liikenteen markkina kehittyy huimaa vauhtia

Taustalla vaikuttavat esimerkiksi EU:n ja Suomen ilmastotavoitteet, kiristyvä lainsäädäntö, yritysten ympäristötavoitteet, kuluttajien vaatimukset, ajoneuvovalmistajien strateginen sitoutuminen sähköön, teknologiakehitys, ajoneuvojen laskevat hinnat ja latausinfrastruktuurin kehitys.

Tule kuuntelemaan sähköisen liikenteen markkinakehityksen asiantuntija Korkian ja sekä infrastruktuurin ja energian mallintamisen osaaja Rejlersin webinaaria, jossa keskustelemme liikenteen sähköistymisen vaikutuksista kuntasektorilla.

Saat napakan näkemyksen siitä, mihin maailma on menossa sähköisen liikenteen osalta sekä vinkkejä tulevaan.

VIDEO

Korkia ja Rejlers auttoivat Pirkkalan kuntaa varautumaan sähköisen liikenteen kehitykseen

Webinaari

Tule kuuntelemaan webinaaria, jossa keskustelemme liikenteen sähköistymisen vaikutuksista kuntasektorilla

Tapahtuma järjestetään etäyhteyden välityksellä

Tiistaina 22.11. klo 13.00-13.45

 

WEBINAARIN AGENDA

I. Sähköisen liikenteen tulevaisuus Suomessa

II. Miten latausinfrastruktuuri on kehittynyt ja mitkä ovat tulevaisuuden tarpeet?

III. Miten kunta voi edistää sähköisen liikenteen murrosta?

IV. Keskustelua

 

Ilmoittaudu mukaan

Korkia

Pertti Mero

Senior Advisor, Korkia Consulting Oy

Pertillä on vankka kokemus liikkeenjohdon ja konsultoinnin tehtävistä. Tehtävien myötä hänellä on vahva käytännön kokemus kehitys- ja koulutustehtävistä sekä kansainvälisten myyntiorganisaatioiden johtamisesta. Hänen ydinosaamisensa käsittää logistiikan ja kuljetuksen palvelut, digitaalisen koulutuksen kehittämisen, konseptoinnin ja liiketoiminnan kansainvälistämisen.

Korkia on kansainvälisesti toimiva kestävän kehityksen liiketoimintojen kehittämiseen keskittynyt sijoittaja ja konsultti. Tarjoamme yli viidenkymmenen henkilön voimin varainhoitopalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia kotimaisille erityisesti uusiutuvien energioiden, puhtaan liikenteen ja kiertotalouden alueilla.

Rejlers

Joona Ehrnrooth

Palveluvastaava, Rejlers Finland Oy

Joonalla on usean vuoden kokemus latausinfrastruktuurin, sähkönjakelu- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta. Taustalla Joonalla on vuosien aikana karttunut kokemus ja verkostot sähköisen liikenteen alalta.

Rejlers on yksi Pohjoismaiden ja Suomen johtavista insinööritoimistoista teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran alueella. Suomen Rejlers on osa kansainvälistä Rejlers AB -yhtiötä, jonka toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980. Tällä hetkellä henkilökuntaa Suomessa on lähes 1000.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittauduthan ystävällisesti mukaan tapahtumaan alla olevalla lomakkeella

Valitse sinulle sopiva aika ja täytä tietosi. Lähetämme erillisen osallistumislinkin webinaariin ilmoittautumisen jälkeen.

 

  Webinaaripäivä*

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Sähköposti*

  Organisaatio*

  Lisätietoja, terveisiä tai kysymyksiä aiheesta

  Lukuvinkkejä

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä