DI Sakari Oksanen aloittaa Korkian Senior Advisorina ja vahvistaa tiimimme energia-alan osaamista

Sakari on energia-alan osaaja ja asiantuntijaorganisaatioiden johtaja, jota innostavat uusiutuva energia, innovatiivinen teknologia ja liiketoiminta energiamurroksen jouduttajana. Sakari toimi viimeksi kansainvälisen uusiutuvan energian järjestön IRENA:n varapääjohtajana. Tätä ennen hän työskenteli Swecon ja Pöyryn palveluksessa, mm. Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtajana ja yhtymän eri Aasian yksiköiden vetäjänä.

”Korkia on vahva kiertotalouden, uusiutuvan energian ja sähköverkkojen alueella”, toteaa Sakari. ”Korkian liiketoiminta on laaja-alaista: siinä yhdistyvät kestävän kasvun eetos, uudenlainen ajattelu ja intohimo tulokselliseen toimintaan. Koen, että on etuoikeus työskennellä Korkian asiantuntevien ja innostuneiden ihmisten kanssa ympäristöystävällisen ja kansainvälisen liiketoiminnan parissa.”

 

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.