Tervetuloa mukaan!

Järjestämme avoimia asiakastilaisuuksia ympäri Suomea ja tarjoamme mahdollisuuden sijoittaa kauttamme lupaaviin kasvuyhtiöihin. Käynnissä on parhaillaan kaksi sijoituskierrosta. Kotimainen Norsepower ja englantilinen The Lakes Distillery omaavat molemmat potentiaalin korkeaan arvonnousuun ja hakevat uutta pääomaa liiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen. Tule mukaan kuuntelemaan ja tapaamaan kohdeyhtiöiden avainhenkilöitä!

Asiakastilaisuudet

Ti 15.5. klo 17-19 @Tampere Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37
Ke 16.5. klo 17-19 @Helsinki Vanhan Ylioppilastalon Musiikkisali, Mannerheimintie 3
To 17.5. klo 17:30 @Helsinki Pörssiklubi, Fabianinkatu 14
Pe 18.5. klo 14-15 @Turku Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18
Ma 21.5. klo 17-19 @Jyväskylä Ravintola Harmooni, Väinönkatu 1
Ti 22.5. klo 17-19 @Oulu Korkian toimisto, Isokatu 30 (4. krs)
Ke 23.5. klo 17-19 @Oulu Korkian toimisto, Isokatu 30 (4. krs)

Lisätietoja kohdeyhtiöistä ja tarkemmat sijoituskierrosten ehdot saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@korkia.fi tai puhelimitse numeroon +358 10 523 2200.

Ilmoittaudu mukaan

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Valitse tilaisuus*

  Lisätietoja

  Norsepower

  Norsepower on tuonut markkinoille ensimmäisen todistetusti toimivan suurten alusten aputuulipropulsiojärjestelmän – roottoripurjeen.

  Vuonna 2012 perustetun Norsepowerin missiona on vähentää merenkulun ympäristövaikutuksia tarjoamalla tehokasta, helposti käytettävää ja luotettavaa aputuulipropulsiota eli tuulipohjaista työntövoimaa laivoille. Norsepowerin viime aikojen suurimpana uutisena on ollut Viking Gracelle asennettu roottoripurje.

  Lue lisää Norspowerin markkinapotentiaalista ja rahoituskierroksesta.

  Norspowerin sijoituskierros aukeaa yleisölle 10.5.2018.

   

  The Lakes Distillery

  The Lakes Distillery tuottaa pääasiassa mallasviskiä, giniä ja vodkaa Lakes District National Parkissa Luoteis-Englannin järviseudulla.

  Premium-alkoholijuomien markkinat ovat kansainvälisesti nousussa ja viskien kulutus on ollut viime vuosina nousussa ympäri maailman ja nousun odotetaan edelleen jatkuvan. The Lakes Distilleryn tavoitteena on, että yhtiön valmistama viski tullaan tuntemaan kaikkien aikojen parhaana mallasviskinä ympäri maailman.

  Lakes Distilleryn sijoituskierros aukeaa yleisölle 11.5.2018.