Korkia on toiminut Suomessa ohjelmistorobotiikan pioneerina, aloittaen ensimmäiset ohjelmistorobotiikan hankkeet jo vuonna 2014. Olemme tukeneet niin suuria pankki- ja taloushallinnon konserneja kuin pienempiä yrityksiä sekä säätiöitä useilta eri aloilta kymmenissä ohjelmistorobotiikkaprojekteissa. Olemme käynnistäneet rahoituskierroksen hankkeeseen, missä Korkia-konsernin pohjoismaiset ja kansainväliset robotiikkaliiketoiminnat yhdistetään yhdeksi itsenäiseksi kasvuyhtiöksi.

Ohjelmistorobotiikalle soveltuvia työtehtäviä löytyy niin organisaatioiden ydin- kuin tukitoimintojenkin piiristä. Kustannussäästöt ovat ohjelmistorobotiikan arvolupauksen ytimessä ja ohjelmistorobotiikan keskeisenä hyötynä nähdään perinteisesti operatiivinen tehokkuus. Robotiikka ja tekoäly ovat toimiva uusi keino tehdä rutiiniluontoisista työtehtävistä historiaa.

Ohjelmistorobotiikan markkina kasvaa 17 % vuosivauhdilla

Robotiikkaa ja tekoälyä käytetään Suomessa jo useissa yrityksissä, mutta monet muut markkinat ovat vielä kehittymättömiä ohjelmistorobotiikan saralla. Kiistattomat hyödyt kasvattavat ohjelmistorobotiikan markkinaa 17 % vuosivauhdilla vuoteen 2022 asti (HSF Research:in arvio markkinoista 2018-2022). Kasvua vauhdittavat yritysten strategiset tavoitteet tuottavuuden parantamiseksi ja prosessien digitalisoitumiseksi.

”Uuden yhtiön Sisua Digital Oy:n vahvuutena on syvä asiakastarpeen tuntemus ja kyky saada älykäs automaatio tukemaan liiketoiminnan tarpeita.”

Korkia on toteuttanut jo yli 60 robotiikkaprojektia Pohjoismaissa, Etelä-Amerikassa ja Kaukoidässä vuosina 2014-2019. Lisäksi olemme olleet perustamassa menestyvää robotiikkayhtiötä Suomeen ja teimme siitä exitin vuonna 2017. Vahvojen näyttöjen myötä olemme käynnistäneet rahoituskierroksen uuteen hankkeeseen, missä Korkia-konsernin pohjoismaiset ja kansainväliset robotiikkaliiketoiminnat yhdistetään yhdeksi itsenäiseksi portfolioyhtiöksi.

Kokenut tiimi, näytöt ohjelmistorobotiikan kaupallistamisesta ja asiakastarpeen tuntemus vauhdittavat kasvua

Uuden yhtiön Sisua Digital Oy:n vahvuutena on syvä asiakastarpeen tuntemus ja kyky saada älykäs automaatio tukemaan liiketoiminnan tarpeita. Yhtiöllä on kokenut tiimi, jolla on näyttöä onnistuneesta ohjelmistorobotiikan kaupallistamisesta. Sisua Digital Oy on saanut palvelumallinsa toimivaksi Suomessa, jota voidaan pitää yhtenä maailman edistyksellisimmistä ohjelmistorobotiikan markkinoista. Menestystarinan rakentanut tiimi ottaa liiketoiminnan vastuulleen ja lähtee yrittäjinä kasvattamaan sitä uuden yhtiön myötä. Sisua Digitalin liiketoiminta kasvaa kannattavasti jo Suomessa ja Chilessä.

Sisua Digitalilla on parhaillaan käynnissä sijoituskierros yhtiön kasvun vauhdittamiseksi. Jos kiinnostuit, kerromme mielellään lisää!

Artikkelisarja ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä

Lue aiheesta lisää ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä ja vaikuttavuutta käsittelevästä artikkelisarjasta, joka perustuu Korkian vuosina 2014-2018 toteuttamiin ohjelmistorobotiikan kehitysprojekteihin kymmenissä suomalaisissa yrityksissä, joissa on tunnistettu yli 1500 käyttötapausta.

Mututuntumasta faktoihin – mihin robotiikkaa oikeasti käytetään suomalaisissa yrityksissä? (osa 1)

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen ei ole pelkkää kustannussäästöjen hakemista – laatu ja strategiset näkökulmat ovat monesti hyödyntämisen keskiössä (osa 2)

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.