12.8.2016

Tarja Pitkänen ja Urs Lüscher ovat liittyneet Eeran uusiksi Business Development Partnereiksi elokuussa 2016.

Tarja Pitkänen, KTM, on kokenut liiketoiminnan johtaja ja rahoitusalan ammattilainen, jolla on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisten rahoitusasioiden hoitamisesta sekä yritysten että pankin organisaatioissa. Tarjalla on kattava kokemus muun muassa ulkomaankaupan rahoituksesta, konsernirahoitukseen liittyvistä järjestelyistä ja yrityskaupoista.

Tarja on Whynot Grow -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja. Whynot Grow tarjoaa kokonaisvaltaista rahoituspalvelua kansainvälistyville yrityksille. Kansainvälinen toimintaympäristö on ollut koko työuran ajan osa Tarjan arkea ja hän myös on asunut kahteen otteeseen ulkomailla. Whynot Grow muutti heinäkuussa 2016 Eeran kanssa samoihin toimitiloihin Ruoholahdessa.

Urs Lüscherillä, MBA, on yli 20 vuoden asiantuntemus strategian jalkauttamisesta ja kehittämisestä käytännön toiminnaksi oman yhtiönsä UCLE Oy:n kautta. Ursin mielestä ihmisten sisäisen motivaation herättäminen ja yhdessä tekeminen antavat yrityksille parhaat kehitysmahdollisuudet, sillä innostuneet ihmiset ovat myös tuottavimpia.

Urs on toteuttanut asiakasprojekteja strategian implementoinnin ja yritysten kansainvälistymisen alalla Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Venäjällä, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Hänellä on erityisen vahva DACH-alueen asiantuntemus. Urs asuu Suomessa ja Itävallassa.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.