KESTÄVÄN KASVUN VAUHDITTAJA

Yrityksen tai sijoittajan ei tarvitse valita kestävän kehityksen ja kasvun tai tuoton väliltä – me yhdistämme ne

Liiketoimintamme ytimessä on uuden kasvun ja tuoton luominen asiakkaillemme – positiivisen vaikutuksen kera. Osaamisemme ja liiketoimintamme fokus on vahvasti alueilla, jotka itsessään ovat ratkomassa yhteiskuntamme kestävän kehityksen haasteita, kuten uusiutuva energia, puhdas liikenne ja kiertotalous.

Korkia vaikuttaa kestävän kehityksen tavoitteisiin pääsemiseen sekä suoraan että välillisesti toteuttamiensa asiakashankkeiden kautta.

Lue uutisia ja onnistumisiamme

Liikevaihto 7,1 milj. euroa vuonna 2019

Korkia on suomalainen, vakavarainen ja voimakkaasti kasvava yhtiö, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä laaja omaisuudenhoitotoimilupa.

50 hengen tiimi työskentelee 6 toimipisteessä

Tiimimme koostuu niin sijoitusalan kuin energian, kiertotalouden ja liikenteen ammattilaisista. Toimintaamme tukee myös vahva Senior Advisor -verkosto.

Katso tiimimme

Laaja omistajapohja ja kumppaniverkosto

Korkialla on yli 500 osakkeenomistajaa ja laaja kumppaniverkosto.

JÄSENYYDET JA SITOUMUKSET

Tuemme toiminnallamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita sekä suoraan että välillisesti toteuttamiemme asiakashankkeiden kautta

Korkia Asset Management Oy on YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden (UNPRI) allekirjoittaja

Korkia Oy on yrityksistä, yliopistoista, tutkimuslaitoksista ja kaupungeista koostuvan Climate Leadership Coalitionin (CLC) jäsen.

Korkia Asset Management Oy on Suomen vastuullisen sijoittamisen yhdistyksen FINSIFin (Finland’s Sustainable Investment Forum ry) jäsen.

PORTFOLIO

Kasvuyhtiöportfoliomme

Your company?

Korkian kasvuyhtiöportfolion hallinnointi on siirtynyt suomalaiselle Butterfly Ventures -yhtiölle. Butterfly Ventures on vuodesta 2012 toiminut Pohjoismaiden johtava siemenvaiheeseen keskittynyt kasvuyhtiöiden kehittäjä. Yhtiö toimii Korkian ja sen sijoittajien edustajana kaikissa portfolioyhtiöiden hallintoon ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.