Kestävän kehityksen ja kasvun väliltä ei tarvitse valita – me yhdistämme ne

Korkia on suomalainen kestävään kasvuun erikoistunut sijoitus- ja asiantuntijayhtiö. Liiketoimintamme ytimessä on uuden kasvun ja tuoton luominen asiakkaillemme – positiivisen vaikutuksen kera. Osaamisemme ja liiketoimintamme fokus on vahvasti alueilla, jotka itsessään ovat ratkomassa yhteiskuntamme kestävän kehityksen haasteita, kuten uusiutuva energia, resurssiviisas teollisuus ja päästötön liikenne.

Onnistumistamme kestävän kasvun eteen mittaamme tekoina.

Lue uutisia ja onnistumisiamme

Palvelumme

Tarjoamme kansainvälisesti sijoittaja- ja instituutioasiakkaillemme vaihtoehtoisia sijoituskohteita ja varainhoitoa sekä yritysasiakkaillemme liikkeenjohdon konsultointia

SIJOITTAJA

Tarjoamme kiinnostavia vaihtoehtoisia rahastoja ja hoidamme instituutioiden ja yksityishenkilöiden varallisuutta.

ASIANTUNTIJA

Syväasiantuntijuudellamme luomme uutta kasvua, sijoitus-mahdollisuuksia ja kestävää kilpailuetua murroksista.

TOTEUTTAJA

Uskomme tekoihin. Siksi ryhdymme toimeen myös kasvun helpottamiseksi – olemme pitkäjänteinen kumppani muutoksen käytännön rakentamisessa.

700 milj. euron hallinnoitavat varat ja sijoitussitoumukset

Korkia on suomalainen, vakavarainen ja voimakkaasti kasvava yhtiö, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä laaja omaisuudenhoitotoimilupa.

Yli 50 henkilön kansainvälinen tiimi

Tiimimme koostuu niin sijoitusalan kuin uusiutuvan energian, resurssiviisaan teollisuuden ja päästöttömän liikenteen asiantuntijoista.

Tutustu tiimiimme

Yli 500 osakkeenomistajaa ja laaja kumppaniverkosto

Toimintaamme tukee myös vahva Senior Advisor -verkosto.

UUTISIA

Viimeisimpiä uutisia ja onnistumisia

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.