Korkia on toiminut uuden brändin ja nimen alla viime huhtikuusta, ja paljon on ehtinyt tapahtua. Toteutamme uutta strategiaa kovalla vauhdilla ja askel kerrallaan kuljemme kohti tavoitteitamme, joista yhtenä on rakentaa Korkiasta kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen sijoittaja ja kehittäjä.

Luomme kestävää kasvua sijoittamalla, kehittämällä ja rahoittamalla erityisesti hankkeita, jotka edistävät yhteiskuntamme ja maailman kestävää kehitystä. Pelkästään sanojen varassa ei tässä kohtaa tarvitse olla, sillä näyttöjä on, mutta ennen niitä palataan ajassa hieman taaksepäin.

 

Aika nostaa tekeminen seuraavalle tasolle

Kaksi asiantuntijaorganisaatiota, finanssipalveluja tarjoava Wallstreet ja yritysten kasvustrategioihin erikoistunut Eera, yhdistivät voimansa vuonna 2017. Toimintamme ja onnistumisemme olivat siihen asti olleet tarkasti varjeltuja salaisuuksia, ja osittain ovat sitä vieläkin. Olemme vasta viime aikoina heränneet kertomaan osaamisestamme ja tuloksistamme myös organisaatiomme ulkopuolelle. Teemmehän päivittäin töitä upeiden asioiden ja hankkeiden parissa, oli kyse innovatiivisista, kestävää kehitystä edistävistä startupeista, kassavirtapohjaisista vaihtoehtoisista sijoituskohteista tai konsultoinnin asiakasprojekteista.

Viime keväänä veimme maaliin ison urakan, kun lanseerasimme yhtiökokouksessamme uuden nimen ja Korkian brändi-identiteetin. Huhtikuun puolesta välistä kaikki toimintomme (sijoittaminen, kehittäminen, rahoittaminen) ovat toimineet yhteisen brändin alla. Tavoittelemme aitoa vuoropuhelua ja siksi olemme kuluneen puolen vuoden aikana panostaneet sisällön tuottamiseen ja näkyvyyteen erityisesti sosiaalisessa mediassa. Tässä olemme jo hyvällä tiellä.

 

Taloudellisen tuoton rinnalla palvelujemme suora seuraus on yhteiskunnan kestävän kehityksen edistäminen

Kaikkia palvelujamme yhdistää kyky tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja kasvupolkuja, niin yrityksille kuin sijoittajille. Asiakkaillemme rakennetun taloudellisen tuoton rinnalla palvelujemme suora seuraus on yhteiskunnan kestävän kehityksen edistäminen. Tämä näkyy kirkkaasti myös kestävän kehityksen painopistealueissamme – energia, kiertotalous ja liikenne.

Sanat jäävät irrallisiksi ilman tekoja ja haluankin tuoda esille muutamia onnistumisia, joista olemme erityisen ylpeitä. Olemme olleet sekä kehittäjän kuin rahoittajan roolissa useissa innostavissa hankkeissa joiden positiiviset yhteiskunnalliset- tai ympäristövaikutukset ovat ilmeisiä.

Mainittakoon mm. kestävän kehityksen indeksivarainhoito, UNICEF, Norsepower, BioA, ja uutena tulokkaana RecondOil, jonka teknologia tekee öljystä kiertotaloustuotteen.

Myös tiimimme on kasvanut ja olemme onnistuneet houkuttelemaan useita huippuosaajia mukaan osaksi Korkian tarinaa. Tärkeimpänä onnistumisena näen kuitenkin asiakkaidemme luottamuksen ansaitsemisen.

 

Katse kohti tulevaa – kasvu vaatii tekoja

Kaukana ovat ne ajat, kun pienellä tiimillä päätimme lähteä haastamaan isoja pelureita. Olemme kuitenkin vasta alussa: Samalla kun haluamme osoittautua nykyisten asiakkaidemme luottokumppaniksi jatkossakin, tavoittelemme merkittävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Fokuksemme tulevaisuudessa on yhä voimakkaammin palveluissa ja tuotteissa, jotka ratkaisevat yhteiskunnan kannalta merkittäviä ongelmia. Käytännössä tämä tarkoittaa sijoittajille yhä mielenkiintoisempia, vaihtoehtoisia sijoituskohteita ja yrityksille luotettavaa, laaja-alaista kiertotalouden, energian, liikenteen ja ympäristön syväosaajaa, eli konsultti/kehittäjä/rahoittaja-kumppania.

Korkiassa on päällä loistava draivi ja olen iloinen, että olet mukana rakentamassa kestävää kasvua kanssamme!

 

 

 

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.