Turkka Oksanen, Korkia Consultingin Chief Operating Officer on nimitetty Korkia Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi ja Korkia-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.4.2018 alkaen.

Turkalla on pitkä kokemus digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja johtamisesta.  Korkiassa hän on ollut marraskuusta 2017 alkaen, vastuunaan myynnin ja liiketoiminnan kehittäminen.

”Korkialla on loistava tiimi ja osaaminen, ja hieno potentiaali Suomen liikkeenjohdon konsultointimarkkinoilla. Lähden innolla viemään Korkia Consultingia kohti seuraavaa kasvuvaihetta”, Turkka toteaa.

Turkan uralla yhdistyy laaja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisosaaminen niin kansainvälisten kasvuyhtiöiden (B2C ja B2B) kuin isojen korporaatioiden puolelta. Ennen Korkia Consultingia Turkka toimi COO:na ohjelmalliseen verkkomainontaan erikoistuneessa Kiosked-kasvuyhtiössä. Kioskedin lisäksi hän on toiminut mainosrahoitteisen matkapuhelinoperaattori Blykin teknologiajohtajana ja oli perustajajäsen mobiililisäarvopalveluita tarjoavassa ZEDssä, missä hän toimi Executive Vice Presidenttinä. Korporaatiomaailmassa Turkka työskenteli pitkään Sonerassa uusien palvelujen kehittämistehtävissä, toimien muun muassa yhtiön Internet-liiketoimintojen liiketoimintajohtajana.

Lisäksi 54-vuotiaalla Turkalla on kokemusta usean kasvuyhtiön hallitustehtävistä. Hän toimi muun muassa kymmenen vuotta Futuricen hallituksessa, joista seitsemän vuotta hallituksen puheenjohtajana. Pääomasijoittamisen Turkka tuntee muun muassa tehtävistään Venture capital -yhtiön Innofinancen sijoitusjohtajana.

Korkia Consultingin toimitusjohtajana vuodesta 2013 toiminut Erik Floman siirtyy Senior Partneriksi ja jatkaa Korkia-konsernin varatoimitusjohtajana.

Lukuvinkkejä
Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.