”Innovaatioiden tarve on suurempi kuin koskaan, jos haluamme menestyä tulevaisuudessa.”

Uudistuminen ja riskienhallinta ovat menestyksen avaimet. Liity meidän ja innovaatioprofessori Robert Wolcottin seuraan, luvassa on päivä täynnä keskustelua ja inspiroivia puhujia.

Korkia osallistuu syyskuussa pidettävän Uplifted 2018 -seminaarin järjestämiseen. Yhdessä innovaatioprofessori Robert Wolcottin (Clinical Professor of Innovation & Entrepreneurship in Executive Education and Co-Founder and Executive Director, Kellogg Innovation Network) kanssa kutsumme yritysten johtoa ja eri alojen asiantuntijoita Hanasaareen Espooseen.

Tämän vuoden teemana on Leading Through Change – How technology transforms business and life. Tule ja ota oppia asiantuntijoilta, verkostoidu ja tapaa liike-elämän johtoa. Pääpuhuja tohtori Robert Wolcott ja neljä asiantuntijaa, esittävät näkemyksiään siitä, miten teknologia muuttaa liiketoimintaa ja ihmisten elämää.

Uplifted 2018 on kohtaamispaikka, jossa keskustelemme yhdessä asiantuntijoiden kanssa aiheista kuten, miten saada pitkän ja lyhyen aikavälin luvut täsmäämään tai miten riskejä voidaan muuttaa mahdollisuuksiksi. Saamme myös tietoa tulevaisuuden kyberuhkista ja datastrategioista.

Muutos on väistämätöntä ja meillä on edessä suuria muutoksia (esimerkiksi digitalisaatio, geopoliittinen kehitys, ikääntyminen ja tekoälyn läpimurto). Innovaatioiden tarve on suurempi kuin koskaan, jos haluamme menestyä myös tulevaisuudessa. Tämä on suuri haaste johtajuudelle. Kuinka johtaa läpi muutoksen? Miten hallita riskejä?

Tapahtuma järjestetään 12. syyskuuta Espoossa Hanasaaressa. Liput 700 € + ALV 24 %.

Lue lisää puhujista, agendasta ja ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.