#KORKIAKOULU2019

Korkiakoulu on maisteriopintojen loppusuoralla oleville suunnattu Talent-ohjelma

Korkiakoulu on Korkian konsultoinnin Talent-ohjelma, jonka tavoitteena on antaa uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden lupauksille ymmärrystä siitä, minkälaista konsultin työ on Korkialla sekä tarjota kasvupolku ja tuki oman osaamisen kehittämiseen. Haemme opintojensa loppusuoralla olevia nuoria, joilla on palava halu kehittyä liikkeenjohdon konsultiksi.

Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerrallaan kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija.

Lisätietoja Korkiakoulusta

TAVOITE JA SISÄLTÖ

Korkiakoulu on viiden kuukauden ohjelma, johon valitaan 2-3 opintojen loppuvaiheessa olevaa Young Talentia

TAVOITTEENA OSAAMISEN KEHITTÄMINEN

Tarjoamme sinulle polun kasvaa liikkeenjohdon konsultiksi sekä verkoston tuen ja struktuurin oman osaamisesi ja taitojesi kehittämiseen. Ohjelman alussa asetetaan selkeät oppimistavoitteet, joiden toteutumista seurataan.

STRUKTUROITU, MODUULIPOHJAINEN KOULUTUS

Viisi kuukautta kestävä ohjelma on jaettu viiteen moduuliin: perusosaaminen, menetelmäosaaminen, visualisointi ja raportointi, fasilitointi ja substanssiosaaminen.  Yhdessä nämä muodostavat kokonaisuuden liikkeenjohdon konsultin keskeisimmistä taidoista.

Business Ideas

SUORA LOIKKA ASIAKASPROJEKTEIHIN

Noin 90 % ajasta on työskentelyä käynnissä olevissa konsultoinnin asiakasprojekteissa ja 10 % koulutusta. Olet siis kiinteä osa projektitiimiä ja tavoitteidesi saavuttamisessa sinua auttaa tukiverkosto.

HAKUOHJE

Kerro meille, miksi olisimme hyvä match! Hae ohjelmaan lähettämällä motivaatiokirje ja CV

Haku Korkiakoulu-ohjelmaan tapahtuu lähettämällä CV, opintorekisteriote sekä motivaatiokirje, jossa kerrot tarkemmin, miksi juuri sinut tulisi valita. Edellä mainitut dokumentit tulee toimittaa osoitteeseen rekry@korkia.fi viimeistään sunnuntaina 25.11.2018.

2-3 korkiakoululaisen valinta tapahtuu hakemuksen, haastattelun sekä case-harjoituksen perusteella. Valinnat tehdään joulukuun puoliväliin mennessä ja itse ohjelma käynnistyy 15.1.2019.

Esite tästä