Usein kysyttyä

Korkian verkkopalvelu on sijoitusasiakkaidemme sähköinen palvelu omien sijoitusten seuraamista ja hoitamista varten. Palveluun pääsee sisään Korkia.fi-verkkosivun ylävalikosta löytyvästä kirjaudu-painikkeesta. Palvelun avulla voit myös vahvistaa toimeksiantoja Korkian kasvuyhtiösijoituksiin, lukea viimeisimmät sijoittajakirjeet ja raportit, päivittää yhteystietojasi sekä selata arkistosta menneitä merkintä-, varainhoito- ja rahatapahtumia.

 

Miten saan tunnukset Korkian verkkopalveluun?

Kirjautuminen Korkian palveluun onnistuu ensimmäisen kerran yleisimpien suomalaisten pankkien tunnuksilla ja ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana omien sijoitusten tarkastelua varten. Toimeksiantojen ja muutosten tekeminen verkkopalvelun kautta edellyttää kuitenkin aina vahvaa TUPAS-tunnistautumista.

Kuinka yritysten ja yhteisöjen sijoitusasioita voi tarkastella verkkopalvelussa?

Muiden kuin henkilökohtaisten sijoitusten tarkastelu verkkopalvelussa edellyttää erillistä valtuutusta missä valtuuttaja antaa oikeudet sijoitusten sähköiseen hoitamiseen. Valtuutuksen tekemiseksi suosittelemme olemaan yhteydessä joko omaan yhteyshenkilöön Korkiassa tai asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@korkia.fi.

Mitä teen, jos olen unohtanut tunnukseni?

Salasanan vaihto onnistuu kirjautumalla palveluun pankkitunnuksilla ja avaamalla omat tiedot -osion verkkopalvelun oikean yläkulman pudotusvalikosta.

Epäilen, että pankkitunnukseni ovat päätyneet ulkopuolisen tietoon. Mitä teen?

Korkian tunnukset voit uusia joko itse Korkian verkkopalvelun omat tiedot osiossa tai ilmoittaa katoamisesta Korkian asiakaspalveluun. Mikäli kyseessä on toisen pankin TUPAS-tunnistamiseen käytettävät tunnukset, ole yhteydessä joko oman pankkisi asiakaspalveluun tai yleiseen pankkitunnusten sulkupalveluun numeroon (09) 6964 6820 (24h/vrk).

En ole Korkian asiakas. Miten saan Korkian verkkopalvelun käyttööni?

Korkian verkkopalvelu on tässä vaiheessa vain nykyisten asiakkaiden käytettävissä. Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyön aloittaminen Korkian kanssa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun +358 (0) 10 523 2200 tai asiakaspalvelu@korkia.fi.

Millä internetselaimella voin käyttää verkkopankkia?

Suosittelemme, että käytät verkkopalvelua selaimilla Google Chrome, Firefox tai Internet Explorer 11. Näiden lisäksi sitä voi käyttää seuraavilla selaimilla: Internet Explorer 10 ja Safari (OS X).

Onko Korkian verkkopalvelun käyttö turvallista?

Korkian verkkopalvelu on suojattu SSL-turvakäytännöllä, joka on internet-selainohjelmien tukema yhteyden salaustekniikka asiakkaan selaimen ja verkkopalvelun välillä. Salauksen merkkinä selaimen oikeassa alakulmassa näkyy lukkosymboli suojatuilla sivuilla, jotka sisältävät luottamuksellista tietoa. SSL-varmenne kertoo sinulle myös siitä, että kukaan ei yritä harhauttaa sinua Korkia Asset Managementin nimissä. Verkkopalvelun asiakkaana sinun tulee kuitenkin itse huolehtia siitä, että laite, jolla olet yhteydessä verkkopankkiin, on asianmukaisesti suojattu haittaohjelmistoilta ja/tai toimit turvallisesti käyttäessäsi palvelua.

Miksi verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen ei onnistu tai päättyy virheeseen?

Olemme pyrkineet varmistamaan palvelun luotettavan toimivuuden, mutta hetkelliset katkokset palvelussa tai esimerkiksi onglemat muiden pankkien tunnistuspalveluissa saattavat aiheuttaa ongelmia myös Korkian palvelussa. Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisen tai palvelun käytön kanssa, niin älä epäröi olla yhteyksissä meihin joko omaan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme numerossa +358 (0) 10 523 2200 tai asiakaspalvelu@korkia.fi.