Poikkeava sijoitusstrategia

Rahastomme sijoittaa kannattavimpaan energiatuotannon vaiheeseen

 

Korkia Uusiutuva Energia Ky -rahaston sijoitusstrategia keskittyy tuulivoiman ja aurinkoenergian hankekehitysvaiheen rahoittamiseen. Tämä poikkeaa sijoittajille markkinoilla pääsääntöisesti tarjotusta mallista, jossa fokus on energialaitosten rakentamisessa ja myymisessä tai sähkön myyntitulon tavoittelussa.

Hankekehitysvaiheen sijoitusten lyhyempi aikajänne sallii nopeamman pääoman kierron kuin rakennus- ja sähkönmyyntivaihe. Tämä mahdollistaa houkuttelevan sijoitustuoton sijoitetulle pääomalle. Hankekehityksen aikana toteutetaan tarvittavat lupaprosessit, joiden perusteella aurinko- tai tuulivoimala voidaan rakentaa. Edellytyksiä laitoksen toteuttamiseen ovat esimerkiksi maankäyttöoikeus, sähköliittymä sekä rakennuslupa.

Sijoittamalla rahastoon olet myös mukana vaikuttamassa, sillä rahasto on EU:n kestävän rahoituksen artikla 8:n mukainen eli niin sanottu vaaleanvihreä rahasto. Tämä tarkoittaa, että se on sitoutunut tekemään kestäviä sijoituksia sekä edistämään ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyviä aspekteja.

Haluan kuulla lisää rahastosta

Rahasto lyhyesti

Korkeaa tuottoa ja vaikutusmahdollisuuksia uusiutuvasta energiasta

Miksi Korkia?

Meillä on noin 7 gigawatin hankevirta kansainvälisiä aurinko- ja tuulivoimahankkeita

Korkia on kansainvälinen energiasijoittaja, jonka asiakkaat ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Meillä on vuosien kokemus kansainvälisten energiasijoituksien kehittämisestä, ostamisesta ja hallinnoinnista. Nykyinen hankevirtamme koostuu kymmenistä aurinko- ja tuulivoimahankkeista seitsemässä eri maassa. Kehitämme hankkeitamme yhteistyössä paikallisten kumppaneiden ja yhteensä yli 50 hengen tiimin voimin.

Korkian omistama Guadixin aurinkovoimalan rakennustyömaa Espanjassa. Rahasto ei ole sijoittanut tähän nimenomaiseen voimalaan.

Tiimimme

Rahaston avainhenkilöitä

Mika Räsänen

Salkunhoitaja,
Tekniikan tohtori

Otto Pöyry

Toimitusjohtaja
Korkia Capital Oy

Mikko Kantero

Uusiutuvan energian sijoituksista vastaava johtaja

Turkka Oksanen

Uusiutuvan energian sijoituskohteiden hallinnoinnista vastaava johtaja

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi alle, mikäli haluat kuulla lisää rahastosta

    Olen kokenut sijoittaja ja sijoitusvarallisuuteni on vähintään 500 000 euroa
    Olen ammattimainen sijoittaja

    Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

    Lukuvinkkejä

    Saatat olla kiinnostunut myös näistä energiauutisistamme