Korkia Uusiutuva Energia Ky

Ole mukana vaikuttamassa tuottoa unohtamatta

Korkia Uusiutuva Energia Ky -rahaston sijoitusstrategia keskittyy tuuli- ja aurinkovoiman hankekehitysvaiheen rahoittamiseen. Tämä poikkeaa sijoittajille markkinoilla pääsääntöisesti tarjotusta mallista, jossa fokus on energialaitosten rakentamisessa ja myymisessä sekä sähkön myyntitulon tavoittelussa. Hankekehityksen aikana toteutetaan tarvittavat lupaprosessit, joiden perusteella aurinko- tai tuulivoimala voidaan rakentaa. Edellytyksiä laitoksen toteuttamiseen ovat esimerkiksi maankäyttöoikeus, sähköliittymä ja rakennuslupa.

Hankekehitysvaiheen sijoituksien lyhyempi aikajänne sallii nopeamman pääoman kierron kuin rakennus- ja operointivaiheissa. Tämä mahdollistaa houkuttelevan sijoitustuoton sijoitetulle pääomalle. Tämän lisäksi olet mukana vaikuttamassa, sillä rahasto on EU:n kestävän rahoituksen artikla 8:n mukainen eli niin sanottu vaaleanvihreä rahasto. Tämä tarkoittaa, että se on sitoutunut tekemään kestäviä sijoituksia sekä edistämään ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyviä aspekteja.

Haluan kuulla lisää rahastosta

Tietoa rahastosta

Korkeaa tuottoa uusiutuvasta energiasta

Miksi Korkia?

Meillä on yli 4 gigawatin hankevirta uusiutuvan energian hankkeita

Korkia on suomalainen kestävän kehityksen sijoittaja ja asiantuntija. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Meillä on vuosien kokemus kansainvälisien energiasijoituksien kehittämisestä, ostamisesta ja hallinnoinnista. Olemme rakennuttaneet vuodesta 2017 alkaen yli 30 uusiutuvan energian voimalaitosta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Varmistamme asiakkaidemme hyvän sijoitusmenestyksen oman yli 20 hengen energiatiimimme avulla.

Korkian omistama Guadixin aurinkovoimalan rakennustyömaa Espanjassa. Rahasto ei ole sijoittanut tähän voimalaan.

Tiimimme

Rahaston avainhenkilöitä

Mika Räsänen

Salkunhoitaja,
Tekniikan tohtori

Otto Pöyry

Toimitusjohtaja
Korkia Capital Oy

Mikko Kantero

Uusiutuvan energian sijoituksista vastaava johtaja

Turkka Oksanen

Uusiutuvan energian sijoituskohteiden hallinnoinnista vastaava johtaja

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi alle, mikäli haluat kuulla lisää uudesta rahastosta

    Olen kokenut sijoittaja ja sijoitusvarallisuuteni on vähintään 500 000 euroa
    Olen ammattimainen sijoittaja

    Sijoitustoimintaan liittyy riskejä. Yllä esitetyt tiedot eivät ole sijoitussuosituksia, eikä sijoituskohteeseen liittyvää tietoa tule tulkita suoraksi tai välilliseksi sijoitussuositukseksi. Tuottoennusteen perusteella ei voi tehdä oletuksia tulevasta arvonkehityksestä.

    Lukuvinkkejä

    Saatat olla kiinnostunut myös näistä energiauutisistamme