Meillä on ilo kutsua Teidät Korkian webinaariin keskiviikkona 9.9.2020 klo 14-15.

 

WEBINAARIN AGENDA

I. Energiajärjestelmän muutoksen tuomat mahdollisuudet ja haasteet

II. Uusiutuvan energian rooli vähähiilisyystavoitteiden saavuttamisessa

III. Miten voin sijoittajana hyödyntää muutoksen tehokkaasti sijoitussalkussani?

 

Keskustelupaneeliin osallistuvat Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Korkian Senior Advisor Minna Korkeaoja ja Korkian salkunhoitaja Mika Räsänen.

Voit lähettää meille kysymyksiä aiheesta etukäteen sekä webinaarin aikana.

Jukka Leskelä – Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja (DI). Jukka on työskennellyt Energiateollisuus ry:ssä vuodesta 2005 ja tätä ennen hän on työskennellyt johtavassa asemassa Energia-alan keskusliitto ry Finergyssä, Imatran Voima Oy:ssä ja Fortum Power and Heat Oy:ssä. Leskelä on vuosien kokemus eurooppalaisista energia-alan verkostoista ja työryhmistä. Hän on ollut aktiivisesti mukana Suomen energia- ja ilmastopolitiikan valmistelussa ja vaikuttamisessa.

Minna Korkeaoja –  Senior Advisor, Energy (M.Sc. Econ). Minna on toiminut energiateollisuudessa yli 30 vuotta, viimeksi Pohjolan Voiman talousjohtajana. Hänellä on pitkä kokemus voimalaitosten rakennuttamisesta ja rahoittamisesta.

Mika Räsänen – salkunhoitaja, TkT. Mika on ollut perustamassa Korkian ensimmäisiä aurinkoenergiarahastoja ja on vastannut useiden aurinkovoimalaitosten rakennuttamisesta ja teknologian kehittämisestä Euroopassa ja Kiinassa.  Mika on työskennellyt aikaisemmin mm. Teollisuussijoituksessa.

WEBINAARI

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 9.9.2020 klo 14.00-15.00 webinaarina, johon lähetetään erillinen osallistumislinkki ilmoittautumisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittauduthan ystävällisesti mukaan tapahtumaan 8.9.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella.

 

    Etunimi*

    Sukunimi*

    Sähköposti*

    Organisaatio*

    Lisätietoja, terveisiä tai kysymyksiä aiheesta