Alkukesästä 2020 kartoitetaan Etelä-Savon rakennusteollisuuden nykytila- ja kehittämistarpeita, ja kartoituksen pohjalta laaditaan Etelä-Savon rakennustoimialalle kehittämisen tiekartta 2025. Tiekartta on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hanketta Rakennusklusterin osaajat Etelä-Savossa – RAKES 2020, ja sitä on mukana toteuttamassa Korkia Consulting Oy ja Sweco Rakennetekniikka Oy.

”Korkia työstää yhdessä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja Sweco Rakennetekniikan kanssa Etelä-Savon rakennustoimialalle kehittämisen tiekarttaa vuoteen 2025”, Korkian Senior Consultant Janika Keinänen kertoo.

Tiekartassa painotus on osaamisessa ja osaamisen kehittämisessä yritysten liiketoiminnan tarpeista lähtien. Tiekartta palvelee yrityslähtöisen koulutuksen kehittämistä, ja luo samalla pohjaa ja uusia aihioita entistä paremmalle yhteistyölle rakennusklusterin kehittämiseksi maakunnassa.

”Koronan jälkeinen uusi normaali on vasta muotoutumassa ja rakennusklusterin on jatkossakin mahdollista menestyä eteläsavolaisia vahvuuksia kehittämällä”, Rakennusteollisuus RT:n Itä-Suomen aluepäällikkö Kimmo Anttonen korostaa.

 

Yrityksiä toivotaan mukaan työpajoihin

Tiekarttatyössä yritykset pääsevät kertomaan näkemyksensä, miten kehittää paikallista rakentamista, sekä lisätä kilpailukykyä ja luoda yhteistyössä uutta kasvua. Tiekarttatyö tuo konkreettisia tuloksia alueen toimijoille ja Xamk toivookin mahdollisimman monen yrityksen osallistuvan tiekarttatyöhön.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 8.6.2020 ja toinen työpaja 17.6.2020. Tilaisuuksia fasilitoi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk, Sweco Rakennetekniikka Oy ja Korkia Consulting Oy.

 

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tiekartasta:
Anti Rohumaa
anti.rohumaa@xamk.fi
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Lisätietoja työpajoista:
Janika Keinänen
janika.keinanen@korkia.fi
Korkia Consulting Oy

Lukuvinkkejä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Yhteydenotto

Saammeko lähettää sinulle kuulumisia?

Emme spämmää. Lähetämme sinulle 1-2 kuukauden välein mm. sijoitustiimimme kattavan markkinakatsauksen, asiantuntijoidemme sekä vieraskynien kommentteja ajankohtaisesta teemoista sekä Korkian kuulumisia. Voit perua tilauksen koska tahansa.